>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Gentofle 5,5 2.30
4,5 1.63
Lilechamer 4,5 1.37
5,5 1.75
czuje z ebędzie dużo goli w Duńskim hokeju 4,5 to jest dobra linia i kkurs też w miare
Na wyjeżdzie wygrali 4-2 gentofle u siebie też powinni
Miłego wieczorku życzę i dużo wygranych
Mam nadzieje z ektoś skorzystał z nocnych typków jak Gremio wygrana
Dziękuje za Uwagę???? ???? :cool:

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ktoś ma może streama do austriackiej Koszykowki Vien - Furstenfeld zagrałem tam undera nie wiem co mnie podkusilo
linia była 154,5 pierwsze dwie kwarty katastrofa 21:19 32:14 trzecia już dużo lepsza 18:14 i teraz jest 11:8 i czwartą mnie zgasili 26:14 o cztery oczka za dużo ⛔

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Polaki bardzo słabe i już 2 kary syprzak zaraz odpadnie i koniec z obrony .....
Nie Polaki, a Polacy
Akurat to nie jest wielka strata, bo ani w ataku ani w obronie ten zawodnik nic nie wnosił. Szybko zdobyte kary o tym świadczą. Jak on gra w takim klubie to ja nie wiem.
Polacy jak już przyzwyczaili. Brak kreatywności w ataku. Rzuty nieprzygotowane i choć Wyszomirski chodzi w bramce na nie wiele się to zdaje. Mieliśmy dobrą tylko szybką akcję czy kontrę to Francja szybko to rozszyfrowała. Skrzydeł znów brak. Trener się zmienił ale styl gry pozostał. ????

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale lipe odwalił Ramos...
Na wieczór próbuje Thiem + Federer under 22,5 gemów

S 135

seba96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozwala mnie gra Polaków z Francuzami i nasza gra na kole. Chyba z 5-6 prób i kołowy nawet nie obraca się w kierunku bramki. Może nie tedy droga do zdobywania goli przeciw Francuzom.
. Jak on gra w takim klubie to ja nie wiem
Po pierwsze Syprzak nigdy nie gra w obronie w Barcelonie. W ataku gra swietnie, ale ma innych kolegów do gry czy to Entrerríos czy Mem, dwa razy w siódemce LM juz w tym sezonie, nie ma co porównywać

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale lipe odwalił Ramos...
Na wieczór próbuje Thiem + Federer under 22,5 gemów
mowiłem ze zasada meczy tych samych dwoch zawodnikow w krotkim okresie czasu tu zadziałała . Ramos miał to przegrac ???? jeszcze niezle na podpuche przełamał w ostatnim secie i zaraz oddał z premedytacją

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niezłe statystki meczów tenisa Atp ostatnie wygrane dogów 0/17 no i Ramos tez leci pewnie wiec 0/18
Dzumhur chyba będzie dziś pierwszym dogiem wygranym, zagrałem handi +1,5 seta tylko na niego mysle ze na pewno wejdzie

Status
Zamknięty.