>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
siekiera? ???? widzialem go ostatnio tak z miesiac temu napewno ????

dajesz Wenus Dajesz!!
Idź z tą Venus. Pisałem w dziale, że jej przebudzenie w tym turnieju mnie nie zaskoczy, ale nie tak miało być ????

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy gemie serwisowym Jeleny już przynajmniej dwa razy byłem przekonany, że jest po meczu. Ale wytrzymała i oby wygrała. ????
Największy paradoks: przy 40-40 zanotowała swój najlepszy serwis w tym meczu, a punktu nie ugrała i dała meczową Williams.

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Buki wiedzialy co sie swieci w meczu grubasa skarpety, bo w normalnej sytuacji kurs na socka bylby w okolicach 1.2

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozna bylo wygrac w 2 setach bedzoe trzeba sie meczyc i denerwowac w 3cim.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
No niestety, po meczu. Nie da się wygrać bez serwisu.
Hihi.
Daje nadzieję, ale czuje że zabierze...będzie bardziej bolało.
Oby ta Venus w końcu opadła z sił...tak czy inaczej szacun dla Jelenki, ładnie goniła i dogoniła.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uf, uf. Czyli jednak da się bez serwisu? Znowu śmieszna sytuacja, bo przy kolejnym dobrym pierwszym serwisie Jelena nie ugrała punktu.
Na dobrą sprawę teraz już nic nie wiem. Wydaje się, że Venus tu powinna powoli puchnąć, ale jak Ostapenko nie przytrzyma choć trochę serwisu, to może nie zdążyć. ????
Buki wiedzialy co sie swieci w meczu grubasa skarpety, bo w normalnej sytuacji kurs na socka bylby w okolicach 1.2
Czy ja wiem. Wystarczyło popatrzeć na ostatnie wyniki Socka i na to, co wyczyniał w ostatnim meczu z Fogiem. Z formą na bakier, a choć z Vaskiem ostatnimi czasy dzieją się dziwne rzeczy to jednak jest zawodnik z potencjałem na miarę top50 ATP. Raczej taka &quot;pułapka&quot; buków, bo po @1,2 nikt by pewnie Socka nie pograł, a na jakieś @1,35 już pewnie więcej osób się skusiło.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Williams chce to przegrać chyba, bo tyle błędów przy BP to ja dawno u niej nie widziałem ????
No to młoda pomogła ????

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby serwis Ostapenko był tak dobry jak jej miny, to byłoby tu już 2:0. ????

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestaje biegać Venus. Ale za brak połamania przy 0-40 pewnie przyjdzie kara.
Ostapenko musi trochę porozrzucać serwisem. Tu nie chodzi nawet o siłę, ale chociaż o kierunki.

Status
Zamknięty.