>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to co zrobił Anyang to należy im się śmierć przez tortury czego im życzę z całego serca

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tym handicapem może przesadziłem, bo z takim serwowaniem to Jelena raczej nie odskoczy, ale Venus biega coraz więcej i myślę, że prędzej czy późnej nie wytrzyma i łapanie Ostapenko po @1,8-2 jak najbardziej opłacalne.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
to co zrobił Anyang to należy im się śmierć przez tortury czego im życzę z całego serca
Ja mialem pograne kcc,ale live i nie dalem rade już zapodac na forum. Faktycznie,to co anyang odjebał,to karalne,jaja straszne.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Nie wiem czy ta Ostapenko nam wszystkim bokiem nie wyjdzie...to co zagrała w 10 gemie to koszmar, kilka takich momentów i Venus ma szanse.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest tu jeszcze ten as, któremu nic nie wchodziło i najlepszy typ potrafił zabić? ????

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5-3 -&gt; 5-7, klasyka WTA. ????
Powiedziałbym, że po meczu, ale pamiętam finał FO. Ale będzie mega ciężko teraz.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Venus z Jelena pieknie powpuszczaly wszystkich w maliny;) taki byl rozpisany scenariusz

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
G2 2. MAPA 3.20 Unibet, zdecydowanie za duży kurs, może i Astralis wybrało tą mapę ale będą decydowały niuasne jak w 1. mapie.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Ja już zrobiłem blanta z tego kuponu...na szczęście nie podpaliłem jeszcze, ale wyciągnąć to będzie mega ciężko.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrócił serwis Venus i znowu zrobił się problem. Ale ta aktywność Williams może się zemścić, jest jednak jeden warunek - trzeba doprowadzić do trzeciego seta. ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Wrócił serwis Venus i znowu zrobił się problem. Ale ta aktywność Williams może się zemścić, jest jednak jeden warunek - trzeba doprowadzić do trzeciego seta. ????
Każdy plan ma jakieś wady ????
Chyba Venus zaczęła odpuszczać dalekie piłki - albo nie ma siły albo dobrze ocenia odległość i nie chce biegać na marne. Zobaczymy...

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś pograł tą mapę G2 to zamykajcie z lekką stratą,Inferno to mapa strasznie CT, jeszcze wszystko się może zdarzyć ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest tu jeszcze ten as, któremu nic nie wchodziło i najlepszy typ potrafił zabić? ????
siekiera? ???? widzialem go ostatnio tak z miesiac temu napewno ????

dajesz Wenus Dajesz!!

Status
Zamknięty.