P
3,3K
Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.nie wierzę własnym oczom, przegrała 0:2 z serbską 16-latką i śmiesznie i głupio ???? ????
Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.nie wierzę własnym oczom, przegrała 0:2 z serbską 16-latką i śmiesznie i głupio ???? ????
Ostatnio sporo wygranych ITFów, w tym roku gra dobrze, ale to dalej jednak miernota. Nigdy nie zagrała wyżej o ile dobrze się orientuję, więc...Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.
Występy w profesjonalnych turniejach rozpoczęła w 2003 roku – w kwietniu wystąpiła w kwalifikacjach do turnieju WTA Kategorii II J&S Cup w Warszawie. W grze pojedynczej odpadła w drugim meczu, a w deblu już w pierwszym. Po pięciu miesiącach wystąpiła w pierwszym finale – w turnieju ITF w Kędzierzynie-Koźlu w meczu mistrzowskim uległa Kateřinie Böhmovej 6:2, 2:6, 2:6. W kwietniu 2004 roku ponownie wystąpiła w eliminacjach do turnieju WTA w Warszawie, jednak tym razem przegrała już w pierwszym meczu. Dwa miesiące później wygrała swój pierwszy profesjonalny tytuł, na ziemnych kortach w Kędzierzynie-Koźlu pokonała Oksanę Teplyakovą 6:2, 6:4. Tydzień później wygrała w holenderskim Alkmaar, pokonując Carly Gullickson 6:2, 6:3. W grze podwójnej przegrała jednak w ćwierćfinale.Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.
Dlatego teraz walczy z kelnerami by nie inkasować tyle ciosów.Adamek to chyba do 60tki będzie walczył jak Dariusz Snarski. Wiem,że to jego pasja i życie ale trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć sobie dość. Twierdzi,że jeszcze coś chce osiagnać w wadze cieżkiej...mam co do tego wątpliwości. Skończy się w końcu ciężkim nokautem, wygląda już i tak na gościa który sporo w życiu przyjął. Kiedy on tą kasa się nacieszy jak zdrowie w ringu zostawi..
Dziś dobry mecz w NBA i o kulturalnej godzinie 24 Washington-Cavs. Lebron będzie dziś musiał się spinać.
Właśnie Ciebie miałem się pytać. Ale jutrzejszą ofertę mogę grac czy tylko to co dzisiaj?Minimum 100 zł stawka i od @2,00 w górę na wszystko co chcesz
bo czasami sie takie trafiają ze stawiasz i bez problemu szybko od razu idzie typ w twoja strone zero jakiegos stresu i zwrotów akcji czyli ' szybko i łatwo'. z czym Ty masz problem?Jak ja lubię te teksty po trafionym typie : szybko łatwo itp
A po pudle :handlarze