>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Isner 1set 2.5 bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nikt +2 Punkty
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Isner jak wygra Paryż tez awansuje do Londynu ! wiec ma o co grać w półfinale Krajnovic a Finał wiadomo

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Co do meczu Nadala, to pamiętajcie że wycofał się z Bazylei z powodu kontuzji kolana, wczoraj w meczu z Cuevasem, grał na pół gwizdka, (pewnie żeby oszczędzać kolano) przed rozpoczęciem 3. set brał medicala i bandażowali mu kolano. Jeśli chodzi o ranking to Rafy w tym roku nikt nie zrzuci z fotelu lidera, osiągnął swój cel, jest numerem 1 w 2017 roku. Za tydzień finały w Londynie, sądzę że Rafa już swoje zrobił w tym turnieju (czyli zaklepał fotel lidera), i nie będzie się zajeżdżać dziś na korcie.
&quot; Na pytanie czy wobec tego i w obliczu zbliżających się Finałów ATP World Tour (12-19 listopada) rozważa rezygnację z dalszej gry w stolicy Francji, odparł: - Nawet jeśli piątek się wycofam, nie będzie to oznaczać, że w Londynie będę w 100 proc. zdrowy. &quot;
Dlatego jestem wstanie zaryzykować i gram w fortunie win Krajinovica (gdzie krecz = brak zwrotu) @8,00. 2/10

Rafał mogłeś wyjść chociaż na 1 gema ???? ????

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wystarczy. Jak pokona Isnera wskoczy na 9 pozycje .
Ale weź po uwagę fakt, że będący na wyższych pozycjach Murray, Djokovic i Wawrinka z różnych przyczyn nie wystąpią w Londynie i pokonanie Insera wystarczy Del Potro do zakwalifikowania się.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Juan Martin DEL Potro - John Isner (live)
ZWYCIĘZCA 2. SETA
TYP: John Isner
@2.05

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No mówił już 4 razy chyba komentator na Polsat Sport, że jak Delpo pokona dzisiaj Isnera to zajmie ostatnie miejsce w stawce w Londynie...
Ładuje w Delpo. Nie po to walczył ostatnio, by teraz zaprzepaścić szansę. Wiem, że zmęczony juz, ale liczę na Delpo

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Hell przegra 1 rundą to się wkurzę, bo teraz praktycznie oddali jedną za darmo ???? Goście zapomnieli podłożyć bombę, ale zabili ostatniego 2 sek przed końcem czasu, bo sam im wbiegł pod celownik ????
Pistoletówkę po TT też dziwnie oddali...

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
HellRaisers 2 mapa (łącznie z dogrywką) @1.70 (cache)
Okej, mimo przegranej pistoletówce pokazali że mają tam niezłe taktyki i wygrali łatwo. Teraz myślę, że warto też wziąć Virtus WIN @1.50
Grają na słabszy team, a pokazali w St.Petersburgu że są w formie (przegrali w finale). Jeżeli podejdą na poważnie do meczu to wygrają, ale oczywiście warto poczekać też na draft map.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?
Bo tak się zachowuje ludzki organizm, gdy nie jest wspomagany żadnym syfem. Murray cały sezon sobie przebiegał, nawet ten ostatni mecz z Djokerem na pełnej regeneracji, ale nikogo to i tak nie dziwi.
Dajesz Delpo!

Status
Zamknięty.