>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Nie wierzę że dubelek z Roma mi nie wejdzie bo szkopy nie potrafią pokryć overa 1.5 strzelając na 0-1 w 22min cyrk ????

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
zagrałem jeszcze czerwoną kartkę w meczu Sevilli @3.00
i over 4.5 @1.60
może być ciekawy mecz

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PLUS o_O kilka sekund do konca i karny dla Wisły przy 31-27 to juz wyszedłem z pokoju napić się herbatki na uspokojenie a tu nie trafił? ????
Co prawda under grany po 1 połowie nie wszedł ale na całym meczu i tak pare setek na +
Nie ładnie. Grałeś -5. Sam pograłem z Tobą a tutaj rozliczenie typu na -3,5 ????
Bo mecz się zakończył 4 bramkowym zwycięstwem...

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
YB - Luzern piękne h2h na overy btsy i inne takie tam ;)
over 0.5 HT @2.25
15 minut jeszcze

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie ziemniak, też to widziałem. Także wiadomo jesteś na mega dużym plusie kilka baniek a tak naprawdę przegrałeś to co Ci mama dała na jutrzejsze kanapki. W każdym razie jesteś super typerem bo chyba o to Ci chodziło w tym,że po fakcie zmieniłeś ? ????

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie ziemniak, też to widziałem. Także wiadomo jesteś na mega dużym plusie kilka baniek a tak naprawdę przegrałeś to co Ci mama dała na jutrzejsze kanapki. W każdym razie jesteś super typerem bo chyba o to Ci chodziło w tym,że po fakcie zmieniłeś ? ????
Za takie rzeczy ban się należy, zero szacunku. To gorsze niż jak to mają niektórzy &quot;typ, którego nikt nie zdąży zapodać&quot;. Wiecie, o co mi chodzi

Status
Zamknięty.