beda gole jeszcze 100% wedlug mnie sporo sytuacji szybki meczOgląda ktoś Koln-Frankfurt, potrzebuję 1 bramki, w zasięgu czy kopanina?
beda gole jeszcze 100% wedlug mnie sporo sytuacji szybki meczOgląda ktoś Koln-Frankfurt, potrzebuję 1 bramki, w zasięgu czy kopanina?
Chodziło mi to po głowie też dzisiaj ale w opcji jak zagrałem triniec , tylko kurs był mniejszy i wybrałem CzechyPopatrzcie na złodziei z Partizana Belgrad jaki łamak bedzie
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/711838/srodowe-mecze-pilki-recznej-na-zywoMa ktoś może informacje jaki wynik jest w meczu piłki ręcznej kobiet Pogoń Szczecin vs Zagłębie Lubin? Z góry dziękuję za odpowiedź
jak widzę takie mecze gdzie z góry wynik znany to mnie szlak trafia. Przecież to jest złodziejstwo w biały dzień. Na Giełdzie gol dla gości był zagrany za 700tyś € przypadek? po czerwonej urosło z 450tyśChodziło mi to po głowie też dzisiaj ale w opcji jak zagrałem triniec , tylko kurs był mniejszy i wybrałem Czechy
a ty co zagrales pre ? win Partizana ? to moze wygraja 2-1jak widzę takie mecze gdzie z góry wynik znany to mnie szlak trafia. Przecież to jest złodziejstwo w biały dzień. Na Giełdzie gol dla gości był zagrany za 700tyś € przypadek? po czerwonej urosło z 450tyś
jak prezes potwierdza to dzisiaj wyjątkowo, przedmeczowe księguje bet naUstawienie defensywy Juventusu z Asamoah i Sturaro na bokach to mówiąc delikatnie jest śmiech na sali. Ciężko będzie tego nie wykorzystać. Środek pola też udany.
Fiorentina strzeli, podpisuje się pod tym.
Gold do 72 minuty już spadł na fortunie z 2.7 do 2.0 i proboje jeszcze 1 połowa koniec 0-2 @17A co myślicie o Sunderlandzie. Everton w lidze kupa więc może puchar odpuści.