>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
albo poziom Bundesligi sie obniżył Vardar jechał z Płockiem jak chciał tylko dzięki Winiaremu nie było pogromu. Kiev dostała tez baty od PSG u siebie. nawiasem mowiac dlaczego ta druzyne ja sponsoruje z moejej emerytury to nie wiem.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Istnieje tylko pytanie kto i po co tego używa ????
masz apke w tel i kontakt zadaj sobie pytanie czy policja siedzi na fb czy gg wiem moze to gdzies paranoidalne no ale ..

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
zza firany pyknąłem Wisłę +2,5 do HT @1,85 i jestem spokojny ;)
żeby nie było że ściemniam, nawet kurs większy mi przyjęli (brak wiary w nasze kluby)

C 33

chudzieny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
albo poziom Bundesligi sie obniżył Vardar jechał z Płockiem jak chciał tylko dzięki Winiaremu nie było pogromu. Kiev dostała tez baty od PSG u siebie. nawiasem mowiac dlaczego ta druzyne ja sponsoruje z moejej emerytury to nie wiem.
Może nie całej bundesligi, ale właśnie tych kluczowych zespołów: Kiel, RNL i Flensburg w tym sezonie nie zachwycają

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Oj wiesz ja mieszkam w zagłębiu Piłki ręcznej w Niemczech Lemgo Lubbecke Minden to jest moja okolica, i widziałem sparingi drużyny z 3 ligi z mojego miasteczka z nimi i nie było to jakaś kolosalna przepaść.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Istnieje tylko pytanie kto i po co tego używa ????
ejj my w pracy używamy ????
komunikujemy się między gabinetami ????
ale śmiejemy się, że tylko my i pedofile, bo laski ciągle dostają wiadomości w stylu &quot;hej lubisz młodszych ???? &quot;

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
ejj my w pracy używamy ????
komunikujemy się między gabinetami ????
ale śmiejemy się, że tylko my i pedofile, bo laski ciągle dostają wiadomości w stylu &quot;hej lubisz młodszych ???? &quot;
Ja w robocie miałem coś podobnego do gg tylko taki program wewnętrzny ale też noormalnie pokazywało kto jest dostępny/ na przerwie i można było pisać ????

Status
Zamknięty.