>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Reczna - Francja
Godzina: 20:45
Spotkanie: St. Raphael vs Dunkerque
Typ: handicap 1 połowa :--&gt; St.Raphael -1,5 handi
Kurs: 1,91

1kolejka ligi francuskiej .Spotkanie dwoch solidnych druzyn.
W St. Raphael nie nastapily potezne zmiany po zeszlym sezonie. Najwazniejsi zawodnicy zostali. Na poczatku wrzesnia St. Raphael gral w Trophee des Champions - przegrali dwa mecze - z PSG i MOnteplllier, ale w meczu z Montpellier w 1 polowie grali niezle. Gospodarze bardzo czesto pokrywaja handi w 1 polowie , do tego są podraznieni porazkami w TC i zechca zapewne wejsc mocno w mecz .
Dodatkowo Dunkerque pokonal ich w ostatnim meczu miedzy nimi w marcu , co nie zdarza sie czesto , wiec jest teraz idealny moment na rewanz.
✅✅ 13-11

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Coś mi się niestety wydaje, że będą jaja z tą Hiszpanią ???? Słownia cały czas trzyma dystans punktowy.

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehh jak zaluje ze dalem sie nomowic na vardar. Takie piekne ako zostanie skopane tym jednym meczem. Macie jakies ciekawe typy jeszcze na le dzisiaj? Moze sobie zrekompensuje ten zal, zeby sie przyjemniej przy piwku ogladalo pozostale mecze

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hiszpanie raczej już po zawodach... skuteczność za 3 zdecydowała

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Ehh jak zaluje ze dalem sie nomowic na vardar. Takie piekne ako zostanie skopane tym jednym meczem. Macie jakies ciekawe typy jeszcze na le dzisiaj? Moze sobie zrekompensuje ten zal, zeby sie przyjemniej przy piwku ogladalo pozostale mecze
Athletic Bilbao ciśnie Herthe. Możesz wziąć to pod uwage sam mam w ako pograne na ich win, ale to co zrobisz zależy od Ciebie ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jak postawil pol chaty, zone i auto to lepiej niech wycofa :p i tak zarobil ????
2.5 tygodniówki, ale nie ma co płakać - swoje zarobiłem i takie pisanie po fakcie moim zdaniem jest bezsensu, bo gdyby to Belgowie strzelili, można sobie gdybać.

K 13

kapa3991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2.5 tygodniówki, ale nie ma co płakać - swoje zarobiłem i takie pisanie po fakcie moim zdaniem jest bezsensu, bo gdyby to Belgowie strzelili, można sobie gdybać.
czyli ile? xD

Status
Zamknięty.