>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Dołożę na Słoweńców, chcę płacz przegranych patałachów Hiszpańskich widzieć jak najszybciej, niech boli ????

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To wejdzie z tego powodu, że mam to na taśmie, a moją taśmę w 93 minucie utopił Lyon : D
Ktos dzis pytal co moze go utopic na tasmie i pisalem ze wroze arsenal i ewentualnie lyon. Obydwa zepsuly dzien ???? szkoda ze ja nie zapytalem czego nie brac. Moze by mnie ktos od vardaru odwiodl...
Kij z tym biore AKO Marsylie z Turkami over 1,5 w meczu za 1,65 i bts lazio za 1,3
Dzieki Eszkej za typ, ale nie bede gral przeciw niemieckiej druzynie, ktora gra u siebie. IMO za hardkorowe to jest :)

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
szkoda ze ja nie zapytalem czego nie brac. Moze by mnie ktos od vardaru odwiodl...
A co tam pograłeś? Bo ja, że Vardar strzeli i paradoksalnie teraz jak 0:3 przegrywają to Zenit może odpuścić i może uda im się tą jedną chociaż strzelić ;)

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ale Słowenia zniszczyła Hiszpanów w 3 kwarcie. Coś niewiarygodnego, że oni taką padakę grają.

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Dzięki temu komuś kto polecił Słoweńców, praktycznie na zero wyszedłem ;)
Chcę widzieć płacz Hiszpanów po meczu, gromki płacz ! ????

K 0

kiwajakotako

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
skadinad
Ktos dzis pytal co moze go utopic na tasmie i pisalem ze wroze arsenal i ewentualnie lyon. Obydwa zepsuly dzien ???? szkoda ze ja nie zapytalem czego nie brac. Moze by mnie ktos od vardaru odwiodl...
Kij z tym biore AKO Marsylie z Turkami over 1,5 w meczu za 1,65 i bts lazio za 1,3
Dzieki Eszkej za typ, ale nie bede gral przeciw niemieckiej druzynie, ktora gra u siebie. IMO za hardkorowe to jest ????
nie graj na siłę, bo odgrywanie się daje często odwrotne skutki. Zagraj za stawkę piwa w sklepie: jeden, góra 2 zakłady. Idzie weekend, będziesz miał wiele okazji do rewanżu

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co tam pograłeś? Bo ja, że Vardar strzeli i paradoksalnie teraz jak 0:3 przegrywają to Zenit może odpuścić i może uda im się tą jedną chociaż strzelić ;)
1X Panie Szanowny zatem juz kaszana :)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Słoweńcy będą robić takie prezenty jak przed chwilą Dragic to jeszcze wszystko możliwe ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vickery nie uwaliła, to Hiszpania zrobiła ???? No trudno się mówi, ale Słoweńcy w pełni zasłużenie wygrali ;)

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie graj na siłę, bo odgrywanie się daje często odwrotne skutki. Zagraj za stawkę piwa w sklepie: jeden, góra 2 zakłady. Idzie weekend, będziesz miał wiele okazji do rewanżu
Panie, spokojnie, ja lata temu oduczylem sie grac &quot;na emocje&quot;. Tzn czasami mi sie zdarzy ale nigdy za jakies wieksze stawki. Teraz for fun chcialem cos puscic dla przyjemnego ogladania. Na weekendzie i tak zrobie z tego x10, chyba ze znowu dam sie wypuscic na Vardar :) albo Napoli jak wczoraj :)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Słoweńcy będą robić takie prezenty jak przed chwilą Dragic to jeszcze wszystko możliwe ????
to taki żart, teraz to jakby się Słoweńcy położyli to Hiszpanie nie dadzą rady ????

Status
Zamknięty.