>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Albie wczoraj zachwalalem widac nie zawiodla choc powinna wziac to 2-0 szkoda Noel walczyla ale seta i tak ugrala
No trochę się sugerowałem tym, co pisałeś w nocy. Zerknąłem na pierwszy set i spróbowałem. ;)
Jakbyś widział jak gra Broady to byś tego nie stawiał, tu wszystko zależy od Babos, a ona dziś gra dobrze i pasuje jej drewniana Broady
Nie ucz ojca dzieci robić. :] Póki co trzyma serwis, chociaż czasami sama sobie robi kłopoty. Dodatkowo serwuje pierwsza, więc ma minimalną przewagę, na ten moment sytuacja w secie to 50/50, a po takim kursie, jakim grałem to zdecydowanie welju.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
mialem kiedys chomiki pamietam ze chyba 8 sie wymnozylo ale jak zmienilem trociny to zostaly tylko 2 bo je matka zagryzla hehe
kusi mnie zagrac lekko Naomi wezme jej seta po 2.06 tu 3 sety jak nic mi sie widza.i mecz po 5.3
U mnie lepiej,bo zginął na miesiąc i znalazł się w tatowych kalesonach z zapasami na zimę ????
Natrętna to strasznie
P.S. Zuchman,co Ci w kolano nie daj sobie wyciągać łąkotek,choć już chyba odchodzi się od takich procedur

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
8.50 kurs na besiktas to nie przesada? Według mnie value
Troche przesada, ale beda mieli tam ciezko. Bardziej szukam dzis Borussi po kursie 3, oczywiscie dla emocji za symboliczna stawke ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Po
Jedyna opcja - podłącz kabel RTV do kompa i przerzuć obraz na tv ????
No mam tak zrobione, ale co mi to da? ;) Jakieś marne streamy typu drhtv tnące non stop? ;) Po to kupiłem wizja.tv żeby obejrzeć LM. Mam gdzieś Tottenham z BVB, akurat dziś mam ochotę obejrzeć grające piękną gałę Napoli ;)

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365 to barany. Zauwazylem ze jak sie wiecej wygra to blokuja zaklad i nie rozliczaja od razu. Postawilem na babos 1 set i do tej pory trzymaja zablokowana kase. Lige mistrzow jiz nie zdaze postawic

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Takie wymysły na dzisiaj ode mnie, tylko dla odważnych ???? .
⚽ LM
Napoli over 2.5 @4.10
Napoli over 3.5 @10
Borussia over 1.5 @2.50
Real v Apoel over 2.5ht @2.45

Status
Zamknięty.