>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Wisła Płock grająca z drużyną, która ma tak przetrzebiony skład, że ja bym mógł zagrać z Verno na rozegraniu...A tymczasem vicemistrz Polski, który gra w weekend z Vardarem Skopje w LM rzuca tylko 27 bramek, gdzie przez ostatnie 10 minut meczu NIE RZUCA ŻADNEJ BRAMKI... (piłka ręczna, jakby ktoś nie wiedział)
Wychodzisz? Ja już czekam przebrany ^^

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest zły pomysł z Babos gra swoje a Broady to kompletne drewno. Niespodziankami jednak nie będzie
Ale się szybko zapala. Jednak pograłem, bo 2,9 nie chodzi piechotą, a to babki - każdy kolejny set to inna historia.
Jezu, na o1,5 Crisa @ 1,56, żart jakiś. Ale na hattricka mam @ 3,88 i chyba spróbuję, bo może być na głodzie.

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciągle jesteś w szoku że Ruscy mając +5 i dwa osobiste nie zrobili minimum -6.00
????

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale się szybko zapala. Jednak pograłem, bo 2,9 nie chodzi piechotą, a to babki - każdy kolejny set to inna historia.
Jezu, na o1,5 Crisa @ 1,56, żart jakiś. Ale na hattricka mam @ 3,88 i chyba spróbuję, bo może być na głodzie.
Jakbyś widział jak gra Broady to byś tego nie stawiał, tu wszystko zależy od Babos, a ona dziś gra dobrze i pasuje jej drewniana Broady

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A &quot;polish star&quot; Janowicz to ile potrzebuje aby zacząć grać, 5 godzin ? Oni w ogole dziś po deszczu , korty gotowe potrzebowali 2 h aby wrócić na kort
Chyba kolejki u buków były spore ;)

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powtóreczka z wczoraj, PSG (ręczna) -5.5 do połowy @ 1.85. Ja wchodze grubo. Start za 50min

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Widzę że ziomek nie daje za wygraną i trzeba codziennie ignorować nowego chomika, żeby dało się tu wchodzić. Jak one się szybko rozmnażają to szok ^^

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Żałosne. Dwóch czołowych reprezentantów kraju łapie się do czołowej 11 w meczu LM i nie ma tego spotkania na żadnym z 4 kanałów. To jest dla mnie patologia ;) Wkurzyłem się.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Po
Żałosne. Dwóch czołowych reprezentantów kraju łapie się do czołowej 11 w meczu LM i nie ma tego spotkania na żadnym z 4 kanałów. To jest dla mnie patologia ;) Wkurzyłem się.
Jedyna opcja - podłącz kabel RTV do kompa i przerzuć obraz na tv ????

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę że ziomek nie daje za wygraną i trzeba codziennie ignorować nowego chomika, żeby dało się tu wchodzić. Jak one się szybko rozmnażają to szok ^^
Masz konto od lipca 2017 a piszesz jak Pan Szlachcic, już jakiś naiwniakow się odezwał po &quot;abonament&quot;
?
I mnie nikt nigdy nie zbanowal, a było to na moją prośbę zawsze po dialogu z takimi &quot;zawodnikami&quot; jak Ty!
Byłem i jestem najlepszym typerem jaki kiedykolwiek tu się pojawił na tym forum. Nie potrzebuję mieć tu stałego konta i lapac kontaktów, a na każdym koncie gdzie się przykladalem (a zawsze się przykladalem) miałem tylu fanów co ty włosów na głowie i nic sobie z tego nie robiłem. Mój każdy temat był zawsze najlepszy i zawsze lache na to kladlem po jakimś czasie bo ja tu nie szukam pieniędzy!
A nad tym loginem to ile myślałes &quot;TOPBETSSS&quot; ? takie pod klienta akurat, zenada ;) już był jeden Cashby...czy jakiś tak ... Dajcie se spokuj z takimi zachowaniami!

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mialem kiedys chomiki pamietam ze chyba 8 sie wymnozylo ale jak zmienilem trociny to zostaly tylko 2 bo je matka zagryzla hehe
kusi mnie zagrac lekko Naomi wezme jej seta po 2.06 tu 3 sety jak nic mi sie widza.i mecz po 5.3
Broady of course albo jak kto woli Brady ????

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo tak serio to kto chciałby ten mecz oglądać.. nawet jak grają nasi. Jest loserpool z sevillą, lipsk z monaco czy totki z bvb, na to komu oglądać mecz na Ukrainie, gdzie nawet nie grają na swoim stadionie i atmosfera jest mega słaba.

Status
Zamknięty.