>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
R 0

rebelnight

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy aby Zverev mknie po wygraną? Oglądam i myślałem że Isner będzie miał trochę łatwiej ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesu zagralem seta na Vekic i sie cieszylem przez 5 minut na poczatku.jal.przelamala ja pier co.to.wogole.jest

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Jesu zagralem seta na Vekic i sie cieszylem przez 5 minut na poczatku.jal.przelamala ja pier co.to.wogole.jest
baby
edit. Zverev fajnie gra. Ciekawe tylko czy Isner w tym momencie jest skoncentrowany na 100% .

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba Vekic jakaś mocniejsza kłótnia ze Stan The Manem była grana, bo ewidentnie nie myśli o tenisie na korcie.

waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Starogard gdanski
W kobiecym tenisie nawet jak jest 5:0 i 40:0 to nie ma sie co cieszyc bo nagle jej sie przypomni ze rok temu zostawil ja facet i przegra taki mecz ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba Vekic jakaś mocniejsza kłótnia ze Stan The Manem była grana, bo ewidentnie nie myśli o tenisie na korcie.
ja to bym postawil, ze ma okres po tym jak tak na nia patrze, wpakowalem sie w mecz gdyby nie to na poczatku 2 seta bym gral mocno Sevastova
pisalem na temat Zvereva ???? chociaz to poczatek meczu.
e: pamietam dawno temu Zvonareva jak uwalila seta z 5-0 30*-00, zreszta Jankovic nie lepsza swojego czasu.
Jak Vekic ugra seta to respekt

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Ale Isner to gra dno. Czasem tak myślę, że ktoś taki, bez wyobraźni jest tak wysoko w rankingu. No, ale w tenisie mnie nic nie zaskoczy.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stephens z Vickery komedie odstawily przegrywajac z chinkami, z czego jedna w debla na 10 spotkan wygrala 1 mecz druga wygrala 3 ???? na szczescie odbije na cako/vickery po 2.3 jak sie uda
Voracova/Molteni po 2.7 obok takiego kursu nie moge przejsc obojetnie

nafciarz86 24

nafciarz86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli odstawiłem w unibet na ilość genów powyżej 39,5 i byłby krecz wcześniej to mam zwrot czy porażkę?

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅
Jeśli odstawiłem w unibet na ilość genów powyżej 39,5 i byłby krecz wcześniej to mam zwrot czy porażkę?
Zwrot zawsze w przypadku kreczu i betu na ilość gemów, chyba, że w momencie poddania meczu byłoby już 40 gemów, wtedy wygrana

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oj Sharapova jakas taka nerwowa jak nie ma po swojej stronie publicznosci, sztab szkoleniowy poddenerwowany, pewnie to wezmie ale w kolejne rundzie i tak juz leci, masa niewymuszonych jak w poprzednich meczach. Niech Kenin tylko to +6.5 ogarnie
jak ktos chce to niech probuje Kenin po 9.9, trzeba probowac grac Kenin na mecz. Jest value ogromne jak Ruska nie poprwi gry a narazie sie nie zanosi. Trzeba wylaczyc glos bo graja w washyngtonie a slychac ja chyba w toronto.
Drugi raz Sharapovej siatka pomaga przy bp no komedia.

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Dobra komu w drogę temu ładowarka
Zostawię tu jeszcze tylko Sharapova DW 2:1 bo nie chce mi się analizy pisać ????
Rozliczenie jak wstanę
P.S. Źródło niby pewne ale nie polecam grać za pięć koła ???? ???? ???? ???? ????
⛔
Aż żałuję że nocki nie zarwalem żeby zobaczyć jak Marysia wygrywa 2-0 ????

Status
Zamknięty.