>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mahut/Herbert po przelamaniu 3.07 na mecz
nie wierze, ze poleca 2-0 maja moc jeden z lepszych debli wg mnie na ta chwile a kurs 3 z groszami biere

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Dobra komu w drogę temu ładowarka
Zostawię tu jeszcze tylko Sharapova DW 2:1 bo nie chce mi się analizy pisać ????
Rozliczenie jak wstanę
P.S. Źródło niby pewne ale nie polecam grać za pięć koła ???? ???? ???? ???? ????

bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wierze, ze poleca 2-0 maja moc jeden z lepszych debli wg mnie na ta chwile a kurs 3 z groszami biere
powodzenia, ale dziś padaka straszna w ich wykonaniu ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mahut jak nie df to latwa pilka nawet nie w pol siatki ⛔

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten Pavic co gral debla z zimnoijciem juz klepie itfa w kanadzie? szkoda tego kolejnego breaka u Mamutow moze by co z tego bylo

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Dobry wieczorek
Mi debelek umoczyli Francuzi taki sport niestety
Czuje Isner porazka doradzcie coś??
Dziękuję

T 18

typeit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
idn
Dobry wieczorek
Mi debelek umoczyli Francuzi taki sport niestety
Czuje Isner porazka doradzcie coś??
Dziękuję
idner na miekko to wezmie... z jego serwiem nie idzie przegrac w tej rundzie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kursy niskie ale mysle sobie tak, Thiem po 1.37 malo, ale zdazyl sie ograc na hardzie forma jest Mannarino chyba pomalu w formie dolujacej, na przestrzeni 3 setow nie da ugrac Adrianowi meczu, Dolgopolov za 1.41 z Troickim, zostawie bez komentarza, kurs niski ale teoretycznie Troicki moze ugra co najwyzej seta. Millman z wysokich kursow po 3.24, Zverev +4.5 po 1.96 i po 3.74 to i zabiore na mecz.
+4.5 Zverev, Zverev mecz, Dolgopolov mecz, Thiem mecz, tak sobie mysle ale procz meczu Isnera jeszcze sie nie zdecydowalem na cos wiecej, no i
Millman over 18.5 gema
tu na czuja, Kolba nie trzepnie go 3-0, i czutke mam, ze cos wiecej ugra Millman
Thiem 1.37
pisalem wyzej.
Dolgo 1.41
tu troche obawy czy Ukr zagra znow tak dobre spotkanie jak z Berdychem, walki bedzie duzo ale wygrac powinien
Zverev +4.5 1.97
co z tego, ze serwis siedzi Isnerowi a co Mischy nie siedzi? czuje ze 2 tb najbidniej a seta na spokojnie mu powinien zabrac, przy odrobinie szczescia to i mecz.
Zverev 3.82
Vekic 2.15

nie czuje w tym meczu za nic Sevastovej mimo, ze do Vekic nigdy nie bylem przekonany
Kenin +6.5 1.92
ryzyko jest duze tak samo jak hc na Kenin, Sharapova z tyloma UE w kazdym meczu nie powinna ogarnac 6-2 6-2
tak bym gral jakbym mial grac, do wyboru do koloru po swojemu cos wybrac polecam, niektore kursy wysokie cos wejdzie cos na pewno nie.

T 18

typeit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
kursy niskie ale mysle sobie tak, Thiem po 1.37 malo, ale zdazyl sie ograc na hardzie forma jest Mannarino chyba pomalu w formie dolujacej, na przestrzeni 3 setow nie da ugrac Adrianowi meczu, Dolgopolov za 1.41 z Troickim, zostawie bez komentarza, kurs niski ale teoretycznie Troicki moze ugra co najwyzej seta. Millman z wysokich kursow po 3.24, Zverev +4.5 po 1.96 i po 3.74 to i zabiore na mecz.
+4.5 Zverev, Zverev mecz, Dolgopolov mecz, Thiem mecz, tak sobie mysle ale procz meczu Isnera jeszcze sie nie zdecydowalem na cos wiecej,
troicki go lyknie kolego... wspomnisz te slowa ;)

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z dwoma czosnkami jakimi sa Troicki i Dolgopolov zawsze istnieje ryzyko, ale czysto sportowo wygrac powinien jakies 3-1 Ukrainiec, ten mecz to tykajaca bomba z obu stron jak Dolgo sie zacznie fochowac a Viktor rzucac do sedziow to bedzie niezla komedia/

T 417

trcdd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
USA - Kostaryka 2x @ 1,85
Trinidad i Tobago - Honduras 2 @ 2,40
Meksyk - Panama 1 @ 1,30

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pasquardo +5 Punkty