>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No i dupa zbita koledzy bukmacherzy...
Czas odchodzić z forum powoli. Było miło. Pozdrawiam.

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Dla mnie bezsensowne jest ruszanie takich meczów, bo czysty win to śmieszny kurs a i overy nie zachęcają. Ale to tylko moja opinia, może coś w rożnych można wyhaczyć albo w kartkach ????
Zagłębie dla Mnie jutro win ???? Myślę jeszcze nad Liverpool x2 czy lepiej DNB ?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Tomek, co sądzisz o jutrzejszej wyganej Alaska Aces z Globalport Batang Pier na Filipinach?
Powinni ogarnąć,chociaż oni taką patologie grali,do ostatniego meczu,że nigdy nie wiadomo. W Global w ostatnim meczu nie grał Pringle,najwyżej punktujacy,nie wiem,jak jutro.

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagłębie dla Mnie jutro win ???? Myślę jeszcze nad Liverpool x2 czy lepiej DNB ?
Odnosiłem się tylko do PSG, co nie znaczy, że nie skończy się jutro jakimś 4:0. Ale tego zespołu to jakoś zawsze boję się łapać przy typowaniu.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Chyba nie. Już mnie nie ciągnie do hazardu. Jakby samo mi przeszło.
Kupiłem sobie rower niedawno, zacząłem z powrotem grać w tenisa... Już coraz mniej mnie to rajcuje. Zresztą nie oszukujmy się jak wszędzie tak i w bukmacherce są momenty lepsze i gorsze. Jak jest coraz więcej gorszych to należy chyba przestać.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po cichu zagralem lopezow ale szkoda mi tych ktorzy polecieli na klonach tym bardziej, ze po pierwszym secie pewnie witali sie z gaska ... znam ten bol codziennie na itfach

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal gra ostatnio piach nieziemski, a kurs na nich 1.36 na mecz z Bournemouth xd

zworek 174

zworek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie jeszcze pogram u buka z obsluga Skrill, niezlymi kursami i BARDZO SZYBKIMI wyplatami na Skrill? Jest cos jeszcze?

Status
Zamknięty.