Tomek, co sądzisz o jutrzejszej wyganej Alaska Aces z Globalport Batang Pier na Filipinach?Finlandia-Italia
Kurs na sobotę na gospodarzy 2,45, albo ja czegoś nie wiem,albo oni włochów w akcji nie widzieli,te kursy to powinny być odwrotnie.
no przestan prosze Cie ???? caly set jeszcze mimo wszystko mam nadzieje, ze masz racjePo Brajankach
Gdyby to się zaczęło odwrotnie stronami, to rozgrzane SK by takiego choke 5-10 w CT nie zaliczyło raczej i byłoby jakoś 16-9, a tak jest meczycho do oglądania, ale niekoniecnzie do zamykania taśmy kursem 1.27 ????Ale frajernia z Mousesports, patrzę na wynik teraz i nie wierzę haha ????
Branie kursu 7 przy takiej grze SK było szaleństwem, jedna z rund comebacku to paka plantowana jakieś 0,2sek przed koncem czasu na B, także już dawno mogło być po frytkach, a tak 3 match pointy SKNa SK kurs przy 14-5 kurs 7 można było łapać, duży choke ze strony mouse, nie mniej jednak SK pięknie wróciło.
bo jest drewnianyMilion brejkow już miał De Bakker i nie może za cholerę przełamać tego Madena...
Haha jasne, tam było bardzo dużo takich sytuacji ale najbardziej zapadło w pamięć zagranie Fallena z ferem na środku, w 29 albo 30 rundzie. GG SKBranie kursu 7 przy takiej grze SK było szaleństwem, jedna z rund comebacku to paka plantowana jakieś 0,2sek przed koncem czasu na B, także już dawno mogło być po frytkach, a tak 3 match pointy SK
peak z bojlera na wcelowanego w teksturę broni oskara? ???? kozacki saveHaha jasne, tam było bardzo dużo takich sytuacji ale najbardziej zapadło w pamięć zagranie Fallena z ferem na środku, w 29 albo 30 rundzie. GG SK