eszkej
Użytkownik
Jego miejsce to niektóre challangery i nic więcej na ten moment.widzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?
Jego miejsce to niektóre challangery i nic więcej na ten moment.widzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?
Ja nigdzie, nie powiedziałem, że narodowość ma wpływ na typ, poprawiłem po prostu, ot tak. Niech będzie, że to moje czepialstwo. A Twój tekst o jego afrykańskich korzeniach, no jak dla mnie zawiało rasistycznym przywaleniem, czego osobiście nie lubię, tylerozumiem, ze tyle masz w tym temacie do powiedzenia poza glupota, ktora palnales. Ze mna nie musisz ale mozesz sie ponaciagac z innymi najlepiej na temat narodowsci hehe
To co Seppi wczoraj ???? chociaż nie wiem, bo tego meczu akurat nie widziałemwidzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?
sorry Batory ale nigdzie nie napisalem o jego afrykanskich korzeniach, malo mnie to obchodzi skad jest i gdzie wyemigrowal, moj post byl pisany poz zartem ale jesli tak nie lubisz jak sie pisze podobno o afrykanskich korzeniach to niedlugo bedziesz mial mozliwosc przyjecia do swojego domu pod opieke kilku takich malych "afrykanow" dobra nie ma o czym dyskutowac wogole.Ja nigdzie, nie powiedziałem, że narodowość ma wpływ na typ, poprawiłem po prostu, ot tak. Niech będzie, że to moje czepialstwo. A Twój tekst o jego afrykańskich korzeniach, no jak dla mnie zawiało rasistycznym przywaleniem, czego osobiście nie lubię, tyle
Dzisiaj to czekanie za meczami to jakaś paranoja..Jeeez zaczynajcie tego kanterstrajka
Grecja, pewnie zbierają internet do słoików między meczami żeby nie brakło.Dzisiaj to czekanie za meczami to jakaś paranoja..
eee tam, jest czas na odrobienie lekcji na jutro, ja skorzystałem ; )Dzisiaj to czekanie za meczami to jakaś paranoja..
jeszcze nie przegrałyPisałem w tym temacie jakiś czas temu że gram babosy także z bólem serca o portfela rozliczam na![]()