>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Verno juz sie doczekac nie mogl ????
przepraszam czy warto wchodzic na mecz na mistrza wloskiej rakietki wielkiego Basso? nie mialem mozliwosci obejrzenia 2 seta a widze, ze poszedl ladnie.
licze, że ona ogarnie bo setkic i vatutin dali ciala ????

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łotwa - Turcja; -2,5 Łotwa 1,60 Fortuna
W sumie napisze bo nie wiem czy każdy słyszał o tym, jak postawicie w fortunie zakład po kursie 1.6 za 20zl(możecie to sobie rozbijać nawet po 2zl) to otrzymacie 14k punktów czyli 100zl za które normalnie możecie grać.
Dałem Łotwe -2,5 po 1,6. Nic z tego

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kovalik z 6:1, 3:1 przegrał 7 gemów z rzędu hehe

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Majkrzak to ostatnio od kazdego obrywa a Berloq nie jest jakims leszczem, wczoraj nawet wielki Cipolla nie dal rady ugrac seta
... moze i miałeś racje przełamanie na Swoje życzenie

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
VP jakby znowu pokazują, że potrafią strzelać, ale znając życie jak postawię na nich w SF to będzie easy 0-2 :eek:

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
VP jakby znowu pokazują, że potrafią strzelać, ale znając życie jak postawię na nich w SF to będzie easy 0-2 :eek:
Chciałem coś takiego napisać, w tych 2 meczach ładnie klikają, potem na nich postawie i na czacie będzie tylko &quot;pasha bot&quot; ????

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Chciałem coś takiego napisać, w tych 2 meczach ładnie klikają, potem na nich postawie i na czacie będzie tylko &quot;pasha bot&quot; ????
Poszli w taśmie, jeszcze dwa meczory, ale ten turniej nie będzie miał peffek przynajmniej do SF, no chyba że liczyć następny meczor czyli Gambit - Heroic ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
to jest un nie una podobno ????
Literówka, ale graja jak baby, więc mocno tutaj się nie pomyliłem ????
Kolego może wiesz coś na temat Japońskiego mistrza rankety Taro Daniela, który zmierzy się dzisiaj z młodziutkim somalijskim uchodźcą narodowości australijskiej. Warto Daniela grać? 2x w finale tego czelka grał?

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic nie wiem na temat zdrowia japonskiego samuraja ale moglo to byc poprostu podyktowane przebiegiem meczu ale pojecia nie mam
Kanadyjskiej czy Australijskiej jakie to ma znaczenie uchodzca jest uchodzca ????

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sumie napisze bo nie wiem czy każdy słyszał o tym, jak postawicie w fortunie zakład po kursie 1.6 za 20zl(możecie to sobie rozbijać nawet po 2zl) to otrzymacie 14k punktów czyli 100zl za które normalnie możecie grać.
&quot;Staramy się oferować bonusy jak najszerszej grupie Klientów, ale ze względu na ich liczbę, nie jesteśmy w stanie dotrzeć do wszystkich. Dużo zależy od częstotliwości gry i wysokości wkładów&quot; Warunki są podawane w zaoferowanym bonusie. Czyli jak ktoś nie gra tysiakami w miesiącu, to...wiecie ????

Status
Zamknięty.