Ooo nie wiedziałem że teraz podstawówki i gimnazja tak skutecznie uczą języków obcych...Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski.
Tak sobie słucham Ramosa na losowaniu i kminię, że te wszystkie gwiazdy - szczególnie hiszpańsko języczne, to zajebiści lenieŻeby nie nauczyć się przez 15 lat grania profesjonalnie w piłkę języka angielskiego, mając takie znajomości, taki hajs, tak często mając okazję rozmawiać w innym języku, mając tylu zagranicznych kolegów i znajomych....Dla mnie to jest dramat
Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski. Messi i Ronaldo to samo, zero chęci rozwoju i ambicji
Osobiście dla mnie to jest siara jak ch....
Ronaldo właśnie udziela wywiadu po angielskuTak sobie słucham Ramosa na losowaniu i kminię, że te wszystkie gwiazdy - szczególnie hiszpańsko języczne, to zajebiści lenieŻeby nie nauczyć się przez 15 lat grania profesjonalnie w piłkę języka angielskiego, mając takie znajomości, taki hajs, tak często mając okazję rozmawiać w innym języku, mając tylu zagranicznych kolegów i znajomych....Dla mnie to jest dramat
Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski. Messi i Ronaldo to samo, zero chęci rozwoju i ambicji
Osobiście dla mnie to jest siara jak ch....
Ronaldo właśnie udziela wywiadu po angielsku
Bardzo ładnie się wypowiedziałRonaldo właśnie udziela wywiadu po angielsku
Bardzo ładnie się wypowiedziałPlusik.
serio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????
Ja pier...e nie dziwie się, że żyjemy w takim kraju gdzie rządzą takie pisy, skoro nawet na forum bukmacherskim ludzie grają live w stsie ???? hahahaha ja pier...e hit roku