>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gracie coś na ligę Europy? Salzburg ktoś rusza? Co z tą Legią nieszczęsną?

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski.
Ooo nie wiedziałem że teraz podstawówki i gimnazja tak skutecznie uczą języków obcych...

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tak sobie słucham Ramosa na losowaniu i kminię, że te wszystkie gwiazdy - szczególnie hiszpańsko języczne, to zajebiści lenie ;) Żeby nie nauczyć się przez 15 lat grania profesjonalnie w piłkę języka angielskiego, mając takie znajomości, taki hajs, tak często mając okazję rozmawiać w innym języku, mając tylu zagranicznych kolegów i znajomych....Dla mnie to jest dramat ;) Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski. Messi i Ronaldo to samo, zero chęci rozwoju i ambicji ;) Osobiście dla mnie to jest siara jak ch....

Ty masz za to chęć rozwoju i ambicji, dlatego wpisujesz to wszystko na forum bukmacherskim

Brawo. Messi i Cris by Ci nie dorównali nigdy

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak sobie słucham Ramosa na losowaniu i kminię, że te wszystkie gwiazdy - szczególnie hiszpańsko języczne, to zajebiści lenie ;) Żeby nie nauczyć się przez 15 lat grania profesjonalnie w piłkę języka angielskiego, mając takie znajomości, taki hajs, tak często mając okazję rozmawiać w innym języku, mając tylu zagranicznych kolegów i znajomych....Dla mnie to jest dramat ;) Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski. Messi i Ronaldo to samo, zero chęci rozwoju i ambicji ;) Osobiście dla mnie to jest siara jak ch....
Ronaldo właśnie udziela wywiadu po angielsku

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ronaldo właśnie udziela wywiadu po angielsku

Dziwne gdyby nie umiał angielskiego, przecież grał przez kilka lat w MU, więc siłą rzeczy musiał się nauczyć chociaż w jakimś minimalnym stopniu. Bez przesady z tym hejtem, że nie potrafią gadać w tak popularnym języku

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
LIVE dubel, no spróbujmy:
- Rosja wygra 3 set :)siata ????
+
- Finlandia wygra 3 set :)siata ????
Łączny 2,09 STS

serio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????

Ja pier...e nie dziwie się, że żyjemy w takim kraju gdzie rządzą takie pisy, skoro nawet na forum bukmacherskim ludzie grają live w stsie ???? hahahaha ja pier...e hit roku

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
serio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????

Ja pier...e nie dziwie się, że żyjemy w takim kraju gdzie rządzą takie pisy, skoro nawet na forum bukmacherskim ludzie grają live w stsie ???? hahahaha ja pier...e hit roku

Inaczej będziesz gadał jak smutni Panowie że skarbówki przyjadą do Ciebie po zaległości w poczet podatku :p

Status
Zamknięty.