>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no ale mnie tu twierdzą na flashscore że 00:30 więc jak to jest?
Stebe - Fritz &gt; Napolitano - Harris i dopiero Paoline - Kovinic
Chyba, ze ja przeniosa jak debel skonczy, no nie wiem. Wg rozpiski jest tak jak napisalem

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Georges win @ 3.00
Czekałem na ten kurs. Nie rozumiem faworyzowania Stephens. GOerges gra jeden z lepszych turniejów w ostatnich latach. Bez straty seta. Walnęła kilka godzin wcześniej 2:0 Svitolinę.
Stephens ograła wcześniej grającą na jednej nodze Kvitovą i umierającą ze zmęczenia Makarovą ledwo 2:1.
Dla mnie faworytką jest Georges. A zagranie jej po 3,0 to prawdziwa przyjemność.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
over 10,5 bez problemu, teraz jeszcze po jednym gemie i drugi typ też plus będzie

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Georges win @ 3.00

Czekałem na ten kurs. Nie rozumiem faworyzowania Stephens. GOerges gra jeden z lepszych turniejów w ostatnich latach. Bez straty seta. Walnęła kilka godzin wcześniej 2:0 Svitolinę.

Stephens ograła wcześniej grającą na jednej nodze Kvitovą i umierającą ze zmęczenia Makarovą ledwo 2:1.

Dla mnie faworytką jest Georges. A zagranie jej po 3,0 to prawdziwa przyjemność.

Jak pisałem ten post to było 1:3, teraz jest 1:4 już i kurs na Julię 4,05. Ja się nadal z tego nie wycofuję.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Georges win @ 3.00
pisalem kilka postow wczesniej, ze bym wystawil 1.75-1.95 na Niemke. Pisales chyba jednak posta patrzac jedynie na statystyki. Nie walnela Svitoliny, ograla ja po ciezkim meczu, nie umniejszajac tego faktu.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Fajnie. Szkoda tylko, że Niemka dostaje w klapy 1:5. Mam nadzieję, że sie weźmie za siebie od drugiego seta. Bo ten już poszedł na szmaty.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
to jest bez sensu @1.85 na wygraną Valencii a przy 1-0 i wchodzi
Mój błąd

Valencia + Monaco w AKO

Bayern i over 2.5 w meczu @1.55
Monaco @1.30

✅ dobrze że zauważyłem hehe ????

✅

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Julka trochę rozkojarzona, dyskusja z sędzią niedobrze. Może w tej przerwie ochłonie bo inaczej szybko poleci.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajnie. Szkoda tylko, że Niemka dostaje w klapy 1:5. Mam nadzieję, że sie weźmie za siebie od drugiego seta. Bo ten już poszedł na szmaty.

miala kapke wiecej czasu na wypoczynek, nie myslalem ze dzis beda grac to zmienia troche postac rzeczy

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Julia wygra 2. seta @ 2,95

Najwyżej dzis popłynę. Ale nie wierzę w to, że odda mecz bez jakiejkolwiek walki.

Status
Zamknięty.