>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Thiema jak widzicie? Kiedy Ferru w końcu padnie?

Ale Lewy spudlowal dzis co mu dal Robben w kontrze we dwóch co szli, a potem klepka z Robbenem w końcówce fajna i Arjen nie strzelił.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sam pogralem.seta Goerges i jej czysty win kiedy przelamala na poczatku drugiego

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest dobry serwis i return ale slabo wyglada w wymianach jak ten element polepszy to jest szansa

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Thiema jak widzicie? Kiedy Ferru w końcu padnie?

Ale Lewy spudlowal dzis co mu dal Robben w kontrze we dwóch co szli, a potem klepka z Robbenem w końcówce fajna i Arjen nie strzelił.

Bo Arjen specjalnie nie szczelil, zeby Robert nie mial asysty tak to widze

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest dobry serwis i return ale slabo wyglada w wymianach jak ten element polepszy to jest szansa
Gugu tez slabo wygladala w wymianach w 3 secie jednak wziela nie ma co sie sugerowac, liczy sie charakter zawodniczki, niestety z charakterem u Georeges czasami to roznie bywa wiec unikam grania na nia

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehehe 10gem to masakra totalna od 1 punktu gdzie caly kort wolny i gladko do 0 jak serwis przestanie funkcjonowac to jest po niej

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z psychologicznego punktu widzenia to praktycznie nie.juz.szans Julka amerykanka.jest za mocna i ja dojedzie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moore/Rae 1.6 bach
Jessica moze w singlu rady nie daje ostatnio i przegrywa z totalnymi amatorkami ale w deblu poziom trzyma.
✅
jak Safarova dostala w kipe od czornej w tb to i Georges wiekszych szans nie daje, ***** mac

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z psychologicznego punktu widzenia to praktycznie nie.juz.szans Julka amerykanka.jest za mocna i ja dojedzie

z psychologicznego punktu widzenia to jak bedzie funkcjonowal return tak jak wczesniej i wezmie seta to moze to ja mocno podbudowac zobaczymy

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko w siatke i po autach porazka, mam nadzieje, ze cud sie jakis wydarze i w tie&#39;u zacznie trafiac ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ona juz psychiczniensie sama zniszczyla kiedy nie dowiozla tego prowadzenia.w drugim publika tez nie.pomaga wysiadla psychicznie po prostu przedupi ten tiebreak

Status
Zamknięty.