>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pewnie odwiedził jakoś ostatnio pewnego znanego hiszpańskiego lekarza sportowego :]
juz spiesze z pomoca Dr Fuentes, od karzelka z barcy podobno i pilkarze z madrytu tez cos o tym chyba wiedza hehe

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
juz spiesze z pomoca Dr Fuentes, od karzelka z barcy podobno i pilkarze z madrytu tez cos o tym chyba wiedza hehe
chyba połowa sportowego świata w Hiszpani zna tego Pana aż za dobrze

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety tylko początek

Dodgersi opór mocni, ale coś czuje, że w tym spotkaniu będzie sporo zwrotów akcji :cool: zapowiada się na dużo runów z obu stron więc będzie co oglądać

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ze w sporcie jest doping to jest rzecz normalna a jezeli ktos to probuje osmieszyc i zagluszyc, to czasami sobie mysle w jakim on swiecie zyje, Na ten temat moglbym napisac wiele rzeczy ale jak widze takich dyletantow to niech dalej zyja w blogiej nieswiadomosci.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
To ze w sporcie jest doping to jest rzecz normalna a jezeli ktos to probuje osmieszyc i zagluszyc, to czasami sobie mysle w jakim on swiecie zyje, Na ten temat moglbym napisac wiele rzeczy ale jak widze takich dyletantow to niech dalej zyja w blogiej nieswiadomosci.
Do mnie pijesz czy tak ogolnie gadasz sobie? Bo jak to mnie to zle odebrales moja pajacerke, tez uwazam ze doping jest wszechobecny w sporcie. Tak bylo jest i bedzie

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ostatni zakład na dziś, potem będzie dużo radości albo dużo płaczu
Arizona Diamondbacks
Paolini
Ako: 4.3

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oetker z piekarzami nie zadzieram, napluje jeszcze do chleba i bede musial to zjesc..

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wiecie ze Ferrer stracil dotad lacznie 3 pkt na swoim.serwisie? To jest niemozliwe macie racje on musi cos brac

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Paolini zaczela, moze Danka przelamie na szybko i podbije kursy, tego typu akurat jestem pewny mocno mam nadzieje, ze mnie to nie zgubi
dobralem over 21.5 w meczu

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wiecie ze Ferrer stracil dotad lacznie 3 pkt na swoim.serwisie? To jest niemozliwe macie racje on musi cos brac
nie 3 punkty tylko trzy serwisy jak juz chcesz byc tak dokladnym, chyba z Dżonsonem dwa razy, co ja gadam Tipsa go lamal jak dziecko przeciez.
E: to niech sie wyraza dokladniej

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Danka z Polini jak na babki to okrutnie trzymają serwis, macie gdzieś transmisję do tego?

Status
Zamknięty.