nowikjr
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Ferrer 3 młodość, ale zabija
pewnie odwiedził jakoś ostatnio pewnego znanego hiszpańskiego lekarza sportowego :]
Ferrer 3 młodość, ale zabija
juz spiesze z pomoca Dr Fuentes, od karzelka z barcy podobno i pilkarze z madrytu tez cos o tym chyba wiedza hehepewnie odwiedził jakoś ostatnio pewnego znanego hiszpańskiego lekarza sportowego :]
chyba połowa sportowego świata w Hiszpani zna tego Pana aż za dobrzejuz spiesze z pomoca Dr Fuentes, od karzelka z barcy podobno i pilkarze z madrytu tez cos o tym chyba wiedza hehe
Niestety tylko początek
Do mnie pijesz czy tak ogolnie gadasz sobie? Bo jak to mnie to zle odebrales moja pajacerke, tez uwazam ze doping jest wszechobecny w sporcie. Tak bylo jest i bedzieTo ze w sporcie jest doping to jest rzecz normalna a jezeli ktos to probuje osmieszyc i zagluszyc, to czasami sobie mysle w jakim on swiecie zyje, Na ten temat moglbym napisac wiele rzeczy ale jak widze takich dyletantow to niech dalej zyja w blogiej nieswiadomosci.
nie 3 punkty tylko trzy serwisy jak juz chcesz byc tak dokladnym, chyba z Dżonsonem dwa razy, co ja gadam Tipsa go lamal jak dziecko przeciez.Czy wiecie ze Ferrer stracil dotad lacznie 3 pkt na swoim.serwisie? To jest niemozliwe macie racje on musi cos brac