>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale się popietolilo z tym forum kierunku. O designie nie ma co mówić bo jednak się może podobać drugim nie ale łączność to tragedia. Też macie problemy czy tylko ja?? Znów na dane komórkowe się musiałem przełączyć bo z wifi nie hula
Co chwilę jest problem z wchodzeniem na forum. Chwilę działa, zaraz nie, zaraz znów działa, potem nie.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale te ostanie pare piłek co Juzny zagrał to wyglada jakby nagle chciał ten mecz oddac Fedexowi

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Co chwilę jest problem z wchodzeniem na forum. Chwilę działa, zaraz nie, zaraz znów działa, potem nie.
Zalogowałem się na transmisji danych i było ok. Przełączyłem na wifi i dupupipupapu. No nic w takim razie trzeba spadać i poczekać aż tu posprzątają po tym bałaganie z przeprowadzki

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Young @1,63 trzeci set 8/10
Monfils chodzi po korcie i strzela na siłe

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monfils ma kontuzje czy tylko mózg mu wypaliło znów? Bo oglądam od 4 gemów to gra tak jakby celem było naparzanie na 200 procent każdej piłki. + regularnie ma coś do sędziego

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Irytuje mnie ta publika, dobre zagrania Federera i wielka podnieta, a Australijczyk powinien dostawać dużo większe owacje ????

Status
Zamknięty.