>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądał ktoś Pouile z Donaldsonem. Ten wynik to jakis dramat. Jak można tak sie męczyć z takim Donaldsonem. Pouile chyba kiepska dyspozycja, jak to wyglądało w tym meczu?
Myślę nad grą na Kukushina, co o tym myślicie? Pytam tych co oglądali mecze, a nie fantastow....

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gavrilova wróciła z dalekiej podróży 5:4 i 40:0 było i po 5 mamy

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gavrilova miała 3 piłki na 5-2 nie wygrała przegrywa 3 gemy 5-4 dla shelby i 40-0 Gavrilova to wyciągnęła obroniła 4 piłki meczowe ale Rogers jest tak nakręcona że słabo widzę Australijke

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Normalnie... mało tego dla mnie ten mecz był 50/50 i to, że Francuz wygrał to można tak samo nazwać niespodzianką.
Na pytanie jak grał, odpowiadasz że normalnie... Wybacz to nie gimnazjum, ani zebranie KOD...

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pytanie jak grał, odpowiadasz że normalnie... Wybacz to nie gimnazjum, ani zebranie KOD...
Współczuje ludziom, którzy muszą mieć na co dzień z Tobą styczność.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juzny tak dpbrze gra czy Federer ma jakies problemy zdrowotne? bo nie moge ogladac a

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Juzny tak dpbrze gra czy Federer ma jakies problemy zdrowotne? bo nie moge ogladac a
Po prostu Juzny przebija wszystko na stronę Fedexa.
Dawno z czyms takim się nie spotkałem. Bardzo dobrze w defensywie Rosjanin.
Póki mu starczy sił i Roger będzie pomagał błędami to kto wie, kto wie... Była by to WIELKA SENSACJA

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po prostu Juzny przebija wszystko na stronę Fedexa.
Dawno z czyms takim się nie spotkałem. Bardzo dobrze w defensywie Rosjanin.
Póki mu starczy sił i Roger będzie pomagał błędami to kto wie, kto wie... Była by to WIELKA SENSACJA
Fedex jednak jest w slabej dyspozycji mogl juz odpasc z Tiafoe a teraz nieduzo brakuje z Juznym

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
Ale się popietolilo z tym forum kierunku. O designie nie ma co mówić bo jednak się może podobać drugim nie ale łączność to tragedia. Też macie problemy czy tylko ja?? Znów na dane komórkowe się musiałem przełączyć bo z wifi nie hula

Status
Zamknięty.