>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czaję się na under 1,5 RPA w meczu z Argentyną na Uniwersjadzie, ale póki co zamknięte rynki.
@
under 1,5 RPA
under 2,5 Japonia - Kanada
2,75 ⛔

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydawało się że Carter odjedzie po tym 4-2 a tu nagle zaczęli psuć na potęgę.

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Nie ma co w robocie obstawiać, jak zobaczyłem tą Malezję z Tajlandią to żyć się odechciało xD.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka

???? Wybacz, ale nie mogę pohamować śmiechu za każdym razem, jak czytam taki post i się zastanawiam, jak to jest, że tak nawala STS, ma takie marne kursy, a ludzie tam ciągle grają ???? Ale odpowiadając na pytanie - udało mi się wejść na stronę i zalogować, a to raczej dobry znak, bo kiedyś to nawet logowanie się nie udawało :jezora: Aczkolwiek nie wiem, czy da się stawiać, bo nie mam tam kasy w tym &quot;bukmacherze&quot; ????

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
???? Wybacz, ale nie mogę pohamować śmiechu za każdym razem, jak czytam taki post i się zastanawiam, jak to jest, że tak nawala STS, ma takie marne kursy, a ludzie tam ciągle grają ???? Ale odpowiadając na pytanie - udało mi się wejść na stronę i zalogować, a to raczej dobry znak, bo kiedyś to nawet logowanie się nie udawało :jezora: Aczkolwiek nie wiem, czy da się stawiać, bo nie mam tam kasy w tym &quot;bukmacherze&quot; ????

Gram tam od święta, ale czasem rzucam okiem na ofertę co ciekawego teraz będzie grane ???? i zawsze wtedy jest przerwa techniczna :grin:

Status
Zamknięty.