>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ja akurat pilke nozna obstawiam wylacznie,gdy widze lub otrzymam na prawde dobra okazje,lub czasami po prostu dla zabawy,gdy moje koniki nie graja,wiec Pinnacle dla mnie jest super opcja-kursy miodzio,a i bardzo rzetelni i wyplacalni. ( Nie to co 1xbet ).

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja akurat pilke nozna obstawiam wylacznie,gdy widze lub otrzymam na prawde dobra okazje,lub czasami po prostu dla zabawy,gdy moje koniki nie graja,wiec Pinnacle dla mnie jest super opcja-kursy miodzio,a i bardzo rzetelni i wyplacalni. ( Nie to co 1xbet ).
to ty glownie pilka reczna ? jak Komso itp.:grin: / 2-2 na razie Guabira wyrownala

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale w 5Dimes nie ma dobrej oferty pilki noznej ???? / a Unibet - zamykanie zakladow jak w bet365?wyplacalnosc, limity itp?
przesadzasz, oferta jest jak sie chce zagrac:p Pamietaj ze czasami duzo to nie zdrowo:p Jesli chodzi ci o cornery itp, to takie cuda sa na live w zakladce Live Ultra.
Co do Live to pare dni temu rozmawialem z Tonym i mowil ze szykuje sie nowa platforma na 5Dimes, takze wiecej opcji bedzie napewno.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przesadzasz, oferta jest jak sie chce zagrac:p Pamietaj ze czasami duzo to nie zdrowo:p Jesli chodzi ci o cornery itp, to takie cuda sa na live w zakladce Live Ultra.
Co do Live to pare dni temu rozmawialem z Tonym i mowil ze szykuje sie nowa platforma na 5Dimes, takze wiecej opcji bedzie napewno.
cornerow nie gram / under/over goli , obie strzela -TAK /NIE , handi = na tym mi zalezy ???? nie tylko ligi popularne ,ale np. 3 liga brazylijska ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cornerow nie gram / under/over goli = na tym mi zalezy ????
no to sa przeciez:p Wymyslasz poprostu:p Trzeba poprostu sie orientowac co i jak. Na poczatku jak zaczynalem z 5Dimes myslalem ze marna oferta, ale oferta jest dla ogarnietych:p Przeciez przy wyniku 0:1, na BTTS grajac over 0.5 na gospodarzy to to samo co BTTS. To ze nie pisze BTTS nie znaczy ze takiego zakladu zrobic nie mozna:p Pinnacle przeciez nie ma takiej oferty na live i nawet w pre co 1xbet jednak 1xbet a Pinnacle to przepasc jak w Grand Canyonie.
P.S. mam pograny under @ 3. Teraz moge kontrowac po @3. Kontrowac czy isc na calosc? ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to sa przeciez:p Wymyslasz poprostu:p Trzeba poprostu sie orientowac co i jak. Na poczatku jak zaczynalem z 5Dimes myslalem ze marna oferta, ale oferta jest dla ogarnietych:p Przeciez przy wyniku 0:1, na BTTS grajac over 0.5 na gospodarzy to to samo co BTTS. To ze nie pisze BTTS nie znaczy ze takiego zakladu zrobic nie mozna:p Pinnacle przeciez nie ma takiej oferty na live i nawet w pre co 1xbet jednak 1xbet a Pinnacle to przepasc jak w Grand Canyonie.

P.S. mam pograny under @ 3. Teraz moge kontrowac po @3. Kontrowac czy isc na calosc? ????

under w Copa Argentina ? ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mozesz zobaczyc na 5Dimes czy jest mecz River vs Instituto (nozna live ), bo jeszcze sie nie zarejestrowalem tam i nie mogę ???? i jaki jest kurs na under 2,5 goli ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mozesz zobaczyc na 5Dimes czy jest mecz River vs Instituto (nozna live ), bo jeszcze sie nie zarejestrowalem tam i nie mogę ???? i jaki jest kurs na under 2,5 goli ????

Under 2.5 @ 1.8

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
luke256 +2 Punkty
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki , a wplacasz /wyplacasz poprzez ecopayz czy mozna przez Skrill?
zalezy od klienta. Ja wyplacam przez ACH(Automatc Clearing House). Kasa prosto na karte debytowa. Na banku widnieje jako kasa z punktow. Kasa w 2 dni, bez zadnych skrili, ecopay, i innych posrednikow.Oplata $35.
No i 2:1 w River, a jak sprawdzalem Ci kurs na under 2.5 t widzialem BTTS @ 6.83 ????
e:4:1 Lol

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok zamknalem sacramento @ 6.37, bo nowy mecz Vietnam vs Kambodza hahaha w kosza

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i siadlo 95:90...ale co Kambodza to masakra.20 pkt w 4tej kwarcie, z czego 18 pkt to same trojki. W calym meczu az 20 trojek.

Status
Zamknięty.