Haha koleś jak przywłaszczą Ci 8k to będziesz tak samo gadał.
no i potem szukaj wiatru w polu, bo jak do nich dotrzesz, żeby Ci wypłacili? Nawet nie ma ich czym straszyć
Haha koleś jak przywłaszczą Ci 8k to będziesz tak samo gadał.
Dokładnie. U ruskich to można grać za stawki rzędu 100-200 zł i jak się wygra kupon to od razu wypłacać, żeby nic tam nie leżało
Mama da rachunek do weryfikacji to wypłacisz![]()
True story. Ja "na szczęście" nie włożyłem prawie nic od siebie, więc te 8 tys. to z wygranej, która miała iść w partiach od razu do wypłaty no ale zabrali sobie na dobre.
Wiedziałem, że weszło więc chciałem się zalogować i wypłacić ale niestety. Konto zablokowane, pytania w stylu jaki sport lubię, jaki obstawiam, bla bla. Dodatkowo wysyłka dokumentów do Rosji na fikcyjny adres. Sprawa jest wielokrotnie powielana na zagranicznych forach. Na konto wejść się nie da, a ruskie security wysyła szablonowe maile. Dałem sobie spokój, ludzie zza granicy wysyłali listy z trackingiem, załączali śledzenie i nic tam nie dochodziło nawet.W jaki sposób zabrali?
Delbonis czy Mayer? Mayer czy Delbonis?
????
Tylko Delbonisa pograłem to juz przełamany
Cytat:
<table cellspacing="0" cellpadding="6" border="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał gaara88 ->
Souths United over 1,5 bramki @1,97
i lekko ich z X @5
Uni
</td> </tr> </tbody></table>
ja spróbuję over 3,5 do HT @3,6