>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Haha koleś jak przywłaszczą Ci 8k to będziesz tak samo gadał.

no i potem szukaj wiatru w polu, bo jak do nich dotrzesz, żeby Ci wypłacili? Nawet nie ma ich czym straszyć

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
No dobra ale ile osób tu gra za więcej? 1xbet jest spoko jak ktoś rekreacyjnie gra za 100-200zł czy mniej. Ale ten interfejs od nich jest dramatyczny

C 326

carambula88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Dokładnie. U ruskich to można grać za stawki rzędu 100-200 zł i jak się wygra kupon to od razu wypłacać, żeby nic tam nie leżało

True story. Ja &quot;na szczęście&quot; nie włożyłem prawie nic od siebie, więc te 8 tys. to z wygranej, która miała iść w partiach od razu do wypłaty no ale zabrali sobie na dobre.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale co ty definicji agresji nie znasz ?
Wyjaśnij więc jak to położyli ci BEZ POWODU łapę na pieniądzach.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
True story. Ja &quot;na szczęście&quot; nie włożyłem prawie nic od siebie, więc te 8 tys. to z wygranej, która miała iść w partiach od razu do wypłaty no ale zabrali sobie na dobre.

W jaki sposób zabrali?

C 326

carambula88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
W jaki sposób zabrali?
Wiedziałem, że weszło więc chciałem się zalogować i wypłacić ale niestety. Konto zablokowane, pytania w stylu jaki sport lubię, jaki obstawiam, bla bla. Dodatkowo wysyłka dokumentów do Rosji na fikcyjny adres. Sprawa jest wielokrotnie powielana na zagranicznych forach. Na konto wejść się nie da, a ruskie security wysyła szablonowe maile. Dałem sobie spokój, ludzie zza granicy wysyłali listy z trackingiem, załączali śledzenie i nic tam nie dochodziło nawet.
e: oczywiście to było już pod koniec tamtego roku, zanim zaczęli tak ostro kosić ludzi. Teraz podobno jest jeszcze gorzej, bo po zakładzie zmniejszają kurs albo 1.00

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Gamba - Cerezo over 0,5 do przerwy @ 2,30
Próbuję. Mega otwarty mecz. Sporo okazji z obu stron. Myślę, że zaczną strzelać niedługo

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Avispa-Montedio over 2,5 live przy wyniku 2:0 w 70 minucie. Kurs 1,90

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym jednak poszedł w stronę Garcii, Siniakova pod koniec meczu człapała po korcie, inna sprawa, że Sevastova kompletnie nie potrafiła tego wykorzystać. Ale poczekam na pierwsze gemy.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Na razie serwisem Mayer wymiata szczerze powiedziawszy...

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mayer wygrał 3 mecze tutaj pod rząd jako spory dog a widzę, że ludzie nadal grają na jego przeciwników. Złapal formę gość

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Cytat:
&lt;table cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; border=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał gaara88 -&gt;

Souths United over 1,5 bramki @1,97
i lekko ich z X @5
Uni

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
ja spróbuję over 3,5 do HT @3,6
✅ bramek aż nadto :grin:

Status
Zamknięty.