Ciężko w ogóle zweryfikować formę Rybarikovej tym meczem z Coco, ale Muguruza i Konta zagrały dużo lepiej niż Słowaczka.
Chodziło mi o wypłaty :/ chyba ze z konta paysafe się da na konto ?
Ja się opieram na tym co widziałem u Słowaczki w przeciągu ostatniego miesiąca i jaką historię pisze w tym roku![]()
Karabach - Samtredia - goście under 0,5 - ~1,80.
Karabach - Samtredia to teraz under 3 - 1,95. Przewiduję 2:0 lub 3:0.
No czysto teoretycznie. Oficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku. Ale czy rzeczywistość to potwierdza, można samemu sprawdzić.
Nie 1xbeta, tylko firmy które są w Polsce nielegalneOficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku
Nie można wypłacać od firm, które są w "rejestrze domen zakazanych" bo do tych firm neteller/skrill wysłali @, a ruskich tam nie ma. Najpierw się dowiedz o czym piszesz zamiast siać ploty :]No czysto teoretycznie. Oficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku. Ale czy rzeczywistość to potwierdza, można samemu sprawdzić.