>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie można wypłacać od firm, które są w &quot;rejestrze domen zakazanych&quot; bo do tych firm neteller/skrill wysłali @, a ruskich tam nie ma. Najpierw się dowiedz o czym piszesz zamiast siać ploty :]

Rzeczywiście nie ma ich w rejestrze domen, ale info z czatu z 1xbeta. Jak masz problem mogę podesłać screena.

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rzeczywiście nie ma ich w rejestrze domen, ale info z czatu z 1xbeta. Jak masz problem mogę podesłać screena.

Przecież na tych czatach siedzą same boty ... oni twierdzą, że już się nie da, a bezproblemowo wszystko działa.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież na tych czatach siedzą same boty ... oni twierdzą, że już się nie da, a bezproblemowo wszystko działa.

Dlatego człowieku napisałem, że TEORETYCZNIE, bo w praktyce nie ma to zastosowania.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie trzeba sluchac wszystkiego co mowia na czacie u ruskich , raz jeden mowi tak , potem inny wchodzi i mowi inaczej , oni sami nie wiedza czy mozna Skrilla czy nie ????

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Rybarikova bierze Wimbledon dla mnie, chyba że Muguruza zagra na najwyższym poziomie
W końcu spuchnie ile tak można grać. Venus bierze ewentualnie Konta bo gra u siebie i może być zdeterminowana co w kobiecym tenisie jest rzadkością

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
***** APOKALIPSA
PEC ZWOLLE
12 roznych
12 celnych
12 niecelnych
o cie panie jak to jest apokalipsa kryjcie sie bo zginiemy!

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rijeke to lepiej pograć over 9.5 rożnych @1.9 niż 2.5 gola po 1.6 moim zdaniem.

Status
Zamknięty.