>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kosz na live Macedonia - Polska u20 under 140,5 jakis debil wystawial taka linie , jak 130 przerzucaja to bedzie mocny cud tam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macko5000 +7 Punkty (under 138 jak w masło :O dzieki!)
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
też dostaliście:
Szybkie i darmowe przelewy z Trustly Cześć,
Niestety tymczasowo wyłączyliśmy opcję płatności: Przelewy24.
Proponujemy korzystanie z kart kredytowych lub popularnego wśród naszych klientów serwisu Trustly.

• Trustly oferuje bezpieczne, łatwe i szybkie płatności oraz przelewy pomiędzy klientami a sklepami internetowymi.
  • Wszystkie płatności lub przelewy wykonywane za pośrednictwem Trustly są natychmiast owe.
  • Usługi Trustly są zawsze bezpłatne i nie wymagają od użytkownika rejestracji.

Trustly obsługuje wszystkie najpopularniejsze banki i umożliwia logowanie za pomocą tych samych danych do logowania przypisanych przez bank, co w przypadku korzystania bezpośrednio ze strony banku.
W samej Europie Trustly przetwarza miliony transakcji rocznie, wszystkie w oparciu o najbardziej zaawansowane protokoły bezpieczeństwa na świecie. Trustly oferuje bezpieczne i niezawodne metody płatności. Jest też licencjonowaną instytucją płatniczą pod nadzorem szwedzkiej komisji nadzoru finansowego uznawaną w całej Unii Europejskiej.
Więcej informacji na stronie trustly.com/p l.
Pozdrawiam,

Agnieszka - Unibet

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trustly to jest pośrednik banku jak p24 z tego co pamiętam więc co mi to daje?

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje jeśli zawodnik w Żużlu wjedzie w taśmę? Jakieś punkty karne czy cokolwiek?

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
ta plażówka to jest jedna wielka loteria, raz minus raz plus, trzeba się z tego wyleczyć
Łosiak i Kantor to też tak chimeryczna para, że głowa mała, wygrywaja z Brouwer/Meuwseen a słabo grają z Gibb/Crabb..
Liamin/Krasilnikov puszczaja mecz bokiem, szkoda słów

T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monfils medicala bierze, groźnie wyglądał jego upadek, a szkoda bo miałem go pogranego, na szczescie bedzie zwrot jak coś :p

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monfils medicala bierze, groźnie wyglądał jego upadek, a szkoda bo miałem go pogranego, na szczescie bedzie zwrot jak coś :p

Sorry, ale mam nadzieję, że to przegra albo chociaż skreczuje

Status
Zamknięty.