>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
debel antalaya
Lindstedt Robert / Qureshi Aisam Ul Haq - Marach Oliver / Pavic Mate 2 @ 3,28
Nie ma szans, ty widziałeś ile oni punktów na returnie zdobyli? Jeden przez cały set, czy ze dwa może tam ich było?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Za duży kurs,coś można pograć,Rosja 4 set,kurs 3
Lub handi +3,5 po 1,83
✅
Handi na ✅

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Ten overek to była promocja w siatę ????
I tak i nie.
Zważywszy na fakt że Serbki zdecydowanymi faworytkami i to że u kobiet często sety kończą się wysokimi wygranymi to moim zdaniem istniało ryzyko że nawet w 4 setach może nie być pokryty. Dlatego czekałem na live i po pierwszych kilku punktach linia zleciała o 20 punktów w dół i spokojnie można było wtedy pobierać.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vader to jeszcze przebywa na forum ? Przez chwilę był chyba moderatorem nawet...

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Z innej beczki. W którym polskim buku najlepiej będzie grać Wimbledon? Ofertę pre na grę najlepszą ma fortuna, a jak u nich z kursami i grą live w porównaniu z innymi?

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Witam co powiecie na dzisiejszy mecz Gasquet - Monfils według mnie choć ostatnio wygrał Gasquet to Monfils dzisiaj Monfils wygra.Grał mniej meczyków w tym turnieju,słabszych rywali myślę że jest w lepszej sytuacji kondycyjnej. Ja pogram po kursie na Monfilsa 2.00 ale chciałbym posłuchać waszej opinii. Pozdrawiam

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za chwilę decydujący gem Miedwiediewa. Oby dał radę pokryć handi

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z innej beczki. W którym polskim buku najlepiej będzie grać Wimbledon? Ofertę pre na grę najlepszą ma fortuna, a jak u nich z kursami i grą live w porównaniu z innymi?

W porównaniu z STSem to Fortuna przoduje. A największe value i takie sprawy to w Totomixie, tam notorycznie są bety np. Kerber 2-0 @1,35, a że rywalka nie ugra seta (identyczne bety) kurs @1,45, zawsze zawyżają kursy na to. Albo Dynamo nie strzeli @1,6 , a BTS - NIE @1,5.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Witam co powiecie na dzisiejszy mecz Gasquet - Monfils według mnie choć ostatnio wygrał Gasquet to Monfils dzisiaj Monfils wygra.Grał mniej meczyków w tym turnieju,słabszych rywali myślę że jest w lepszej sytuacji kondycyjnej. Ja pogram po kursie na Monfilsa 2.00 ale chciałbym posłuchać waszej opinii. Pozdrawiam
W Halle ponad tydzień temu wygrał 2:1 Gasquet, dzisiaj wynik może być odwrotny ale nie musi. Dla mnie loteria, jeśli miałbym coś postawić to na 3 sety ;)

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Medve +4,5 blisko ???? Obronił meczbola.
✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
santoro86 +10 Punkty (+)
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
W porównaniu z STSem to Fortuna przoduje. A największe value i takie sprawy to w Totomixie, tam notorycznie są bety np. Kerber 2-0 @1,35, a że rywalka nie ugra seta (identyczne bety) kurs @1,45, zawsze zawyżają kursy na to. Albo Dynamo nie strzeli @1,6 , a BTS - NIE @1,5.
W Fortunie podoba mi się to że do wyboru jest kilka linii na liczbę gemów w meczu.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Moim zdaniem Rysiek lepiej wygląda. Wczoraj w przeciągu kilku godzin pokonał bez większych problemów dwóch serwismenów Andersona i Isnera. Do tego wydaje się że lepiej czuje się na trawie niż Monfils

Status
Zamknięty.