>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sory za tego Dimitrova z Benkiem po wczorajszym dniu nabawiłem sie obsesji przez masowe oddawenie meczy . miełem silne przeczucie ze wygra Benek ale sam pograłem pre Dimitrova

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
sory za tego Dimitrova z Benkiem po wczorajszym dniu nabawiłem sie obsesji przez masowe oddawenie meczy . miełem silne przeczucie ze wygra Benek ale sam pograłem pre Dimitrova
Pograłeś pre Dimitrova po nędznym kursie a potem zacząłeś płakać jak mu nie szło na początku meczu. No cóż wybaczam bo widzę że na tym forum to norma.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Hehe ???? Często ludzie tutaj pograją pre jakiś typ, a gdy ten przegrywa to padają teksty typu &#39;grajcie all in na Struffa, Struff 10/10&#39;

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chce mi się wierzyć, żeby Robin był tak blisko i odpuszczał ????
pokonać Thiema to jest coś

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak te Pepiki dobrze graja, nie wiem czy warto Włochów grać, nawet dnb.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wytrzymal unibet presji i limit poszedl http://pokazywarka.pl/sjhges/ . A i tak 50tysi wytrzymali w tym tygodniu . Kiedys to szybciej limitowali jak ich ogrywalem . Oby po 1 lipca wykupili licencje bo fajnie sie tam gra

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
luke256 +2 Punkty
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbuję: Rosja - Portugalia

Następny gol: Portugalia @2,05

Od 1 gola Portugalia gra bardzo dobrze, tworzą sytuacje, Bernardo Silva szczególnie podoba mi się ten piłkarz w tym meczu, widać że nie przypadkiem City go kupiło, dobry technicznie, cały czas prowadzi grę, w środku Portugalii Carvalho wszystko zbiera, nie widzę tu szans dla Rosji. Ronaldo głodny gola, myślę że tu 2 gol jego drużyny to kwestia czasu.

EDIT: Skończone na 0-1, w drugiej połowie Rosja lepiej, nawet mieli szanse na remis

⛔ ⛔

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mieli swoje szanse przy 0 celnych strzałach :grin::grin::grin:

Większość drugiej połowy byli stroną przeważającą, wchodzili w pole karne i gdyby trochę się przyłożyli to zdobyli by bramkę. Ja szansą nazwę też niecelny strzał.

Status
Zamknięty.