>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dimitrov jak zwykle zawodzi , prosze nienazywajcie go Baby Federerem bo to glupie.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cały czas bez problemu przy swoim serwisie, wbiłem za 5 dyszek, że wygra tego seta po 3.2 i się połamał.. ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dimi to przegra zobaczycie ten drugi set to podpucha ze niby wszedl juz na wyzsze obroty

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to w ogóle jest, na challenge powinno być gdzieś do 5 sekund i tyle, a Beneto sobie jeszcze piłkę ogląda.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem po mowie ciała Dimitrova było widac ze nie chce wogole mu sie grac niby przełamał ale to jeszcze nie koniec meczu

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te teksty typu &quot;widać, że nie chce mu sie grać&quot; albo &quot;przegra bo odpuszcza ten turniej&quot; zawsze najlepsze. Wy najlepiej wiecie co sie komu chce ????

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te teksty typu &quot;widać, że nie chce mu sie grać&quot; albo &quot;przegra bo odpuszcza ten turniej&quot; zawsze najlepsze. Wy najlepiej wiecie co sie komu chce ????

Dorzuciłbym jeszcze &#39;Karlovic(tutaj dowolne nazwisko) KRECZUJ&#39;

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbuję: Rosja - Portugalia

Następny gol: Portugalia @2,05

Od 1 gola Portugalia gra bardzo dobrze, tworzą sytuacje, Bernardo Silva szczególnie podoba mi się ten piłkarz w tym meczu, widać że nie przypadkiem City go kupiło, dobry technicznie, cały czas prowadzi grę, w środku Portugalii Carvalho wszystko zbiera, nie widzę tu szans dla Rosji. Ronaldo głodny gola, myślę że tu 2 gol jego drużyny to kwestia czasu.

Status
Zamknięty.