>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Obstawianie piłki nożnej to patologia.Zagrałem mocno Real powyżej 4,5 strzału na bramkę i weszło na zawale w 90 minucie....pomimo 4 bramek Realu w meczu...A zastanawiałem się nad 5,5...

caveman 855

caveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Strzały na bramkę ..... w tym meczu pewniakiem to były kartki ???? !!!!!

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda Juve :/
Można troszkę jaśniej?

pillow = poduszka (ang.), tak humorystycznie ;)
Ligi się pokończyły, tak więc detox na jakieś 2 miesiące.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie znajde jakies statystyki o ktorej sie zakonczyl mecz real juve?

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
25 minuta
Sporting Kansas - Minnesota
Kansas over 0,5 HT @ 2,29
Ogromna przewaga gospodarzy. Gol kwestią chwili.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mily-120453 +3 Punkty (Dzięki poszło 2xpo 100 zł)
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobrze ze nie all in, bo all in ponoc wszystkie wchodza...:p
To zabawne, ze o tym piszesz, bo nawet sam miałem o tym wspomnieć wcześniej ???? Troche odrobiłem, bo kartki mi siadły, ale i tak wtopa solidna, bo na te rozne najwięcej poszlo. W ogole ten mecz pod względem ilości tych rożnych to do historii przejdzie. Tak naprawdę w tym meczu był JEDEN rzut rożny, bo przy tym pierwszym to sędzia wielbłąd popełnił. Tyle lat siedze w tym &quot;biznesie&quot;, a i tak zdarzają się takie kwiatki, ze mi kopara opada ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To zabawne, ze o tym piszesz, bo nawet sam miałem o tym wspomnieć wcześniej ???? Troche odrobiłem, bo kartki mi siadły, ale i tak wtopa solidna, bo na te rozne najwięcej poszlo. W ogole ten mecz pod względem ilości tych rożnych to do historii przejdzie. Tak naprawdę w tym meczu był JEDEN rzut rożny, bo przy tym pierwszym to sędzia wielbłąd popełnił. Tyle lat siedze w tym &quot;biznesie&quot;, a i tak zdarzają się takie kwiatki, ze mi kopara opada ;)

Wystarczyło choć trochę przeanalizować statystyki obu drużyn, ja gram bardzo dużo zakładów na różne, praktycznie tylko overy, ale przez myśl mi nie przeszło żeby zagrać jakiś typ w kierunku różnych.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczyło choć trochę przeanalizować statystyki obu drużyn, ja gram bardzo dużo zakładów na różne, praktycznie tylko overy, ale przez myśl mi nie przeszło żeby zagrać jakiś typ w kierunku różnych.

Ja nie gralem roznych pre, tylko w przerwie, w dodatku bardzo niską linię. Typ był poparty statystyką również (no i własnym doświadczeniem), która potwierdza, że jeśli w jednej polowie nie było roznych, to w następnej kilka wpadnie ;] Statystyki pewnie tez mówiły, że Juve nie traci tyle goli w meczu, a widzisz... ;] No i to był finał, oczywistym wydawalo się, ze jeśli któaś drużyna będzie przegrywać, to rzuci się już w pewnym momencie do ataku i skończy kalkulować, niestety Juve nawet w takiej sytuacji nie potrafili skonstruować akcji ofensywnej. Tego pewnie też mało kto by się spodziewał.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
25 minuta
Sporting Kansas - Minnesota

Kansas over 0,5 HT @ 2,29

Ogromna przewaga gospodarzy. Gol kwestią chwili.

✅

Nigdy nie trać wiary... W ostatniej akcji ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kijanka11 +4 Punkty
jarek516 +2 Punkty
cheetos00710 +1 Punkty
karolgks +9 Punkty
rodd 136

rodd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie gralem roznych pre, tylko w przerwie, w dodatku bardzo niską linię. Typ był poparty statystyką również (no i własnym doświadczeniem), która potwierdza, że jeśli w jednej polowie nie było roznych, to w następnej kilka wpadnie ;] Statystyki pewnie tez mówiły, że Juve nie traci tyle goli w meczu, a widzisz... ;] No i to był finał, oczywistym wydawalo się, ze jeśli któaś drużyna będzie przegrywać, to rzuci się już w pewnym momencie do ataku i skończy kalkulować, niestety Juve nawet w takiej sytuacji nie potrafili skonstruować akcji ofensywnej. Tego pewnie też mało kto by się spodziewał.

Finaly to sie rzadza wlasnymi prawami, trzeba brac na to poprawke ;)

Status
Zamknięty.