>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na 4 pojedynki Goffin 3 przegrał jeden wygrał 3:2.
Od razu proponuję Almagro + handi setowe @ 2.05
Jakie to ma znaczenie ? Almagro wtedy a Almagro teraz to zupełnie inni zawodnicy.
3 z wygranych pojedynków były w 2012/2013 roku kiedy obaj byli na zupełnie innym etapie kariery. W 2016 na RG Goffin wygrał 3:2 a śmiem twierdzić, ze teraz Goffin to lepszy tenisista a Almagro ostatnio przechodził spore problemy. Po pierwsze kontuzja a powrót po niej nie wygląda zbyt okazale.

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Garwolin
Wypłacił ktoś dzisiaj kartą skrill kasę z bankomatu? Teraz chciałem wypłacić, latam już do 4 bankomatu i wszędzie &quot;transakcja nie może zostać zrealizowana&quot; wtf??? Chciałem wypłacić 500 zl a limit chyba jest 1000. O co tu chodzi?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoiler Alert... sledzi ktos mecz naszej Pati z jakas Lene w tenisa? Warto grac na nasza Pati, bo albo tam jest mega walek, albo buki zanizaja kursy ze szok. Ja za firanki mam pograne Pati @7. Pati gra lepiej patrzac na statystyki a kursy ledwo co drgaja na przeciwniczke...Lene przegrywa...byly kursy 1.9 vs 1.9...Lena miala serwowac, i kursy z 1.9 na 1.66 na Lene...nasz Pati punkt a kurs jak uparty ledwo 1.75..Moja ocena tego jest taka: Buki specjalnie wystawily zanizone kursy w pre...1.15 vs 5 chyba a ludzie co sledza i widza co sie dzieje pograli dosc ostro na Pati i teraz buki szukaja frajerow zanizajac kurs na Lene zeby jeszcze ktos sie nadzial. Dla mnie Pati to wygra. Takze jak ktos moze warto pograc Pati wygra 2gi set @ 2.3+
2gi set ⛔ ⛔ ⛔ ale nasza Pati win, Leme nie chciala wygrac ????

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacił ktoś dzisiaj kartą skrill kasę z bankomatu? Teraz chciałem wypłacić, latam już do 4 bankomatu i wszędzie &quot;transakcja nie może zostać zrealizowana&quot; wtf??? Chciałem wypłacić 500 zl a limit chyba jest 1000. O co tu chodzi?

Może Ci konto przyblokowali.
Miałem tam kiedyś

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To chyba zrozumiałe, że nie grają ze sobą co miesiąc. Zawsze pozostaje aspekt psychologiczny. Nie wiem czy zauważyłeś ale podałem jako typ urwanie seta. W zeszłym roku urwał seta, to w tym nie da rady? No przecież możesz mieć inne zdanie ale po co cytujesz jak niepotrzeba.
A jakie ma znaczenie to że urwał rok temu seta ? Ty widziałeś w jakiej formie on jest po kontuzji ? Czy tylko widzisz h2h i to Twoje jedyne źródło odniesienia ? Goffin jest dużo lepszym tenisistą aniżeli rok temu a Almagro to obecnie cień samego siebie.
Ja nie neguje typu tylko argumentacje. A to zasadnicza różnica.
Poza tym jak nazwać to co Ty piszesz jak nie bełkotem ? Oni nawet pewnie nie pamiętają, że grali ze sobą 3-4 lata temu bo mają na to wyrąbane, bo wiedzą, że to nie ma żadnego znaczenia.

Status
Zamknięty.