>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za bardzo szanuje pieniądze by tam chodzić

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fascio +4 Punkty
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe Leme nie chce wygrac:p kolejny raz przelamuje i daje sie odlamac odrazu.

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale czemu taka masówka na ten Bayern? Wytłumaczy mi ktoś?

pielus 1,7K

pielus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemka wszystkim, takie pytanko bo walnąłem kuponik na szybko i nie zauważyłem czegoś co mi teraz się rzuciło w oczy, otóż grając takie coś jak na załączniku obstawiłem over 2,5 gola + over 10,5 rożnych zdobytych przez obie drużyny czy postawiłem over 2,5 gola + over 10,5 rożnych zdobytych przez zwycięzce meczu ? Tak to jest jak się coś na szybko składa, a potem zaczyna się nad tym myśleć.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No bo Lewy wraca a w nim ludzie widzą nadzieje na win

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale czemu taka masówka na ten Bayern? Wytłumaczy mi ktoś?
Szpakowski: Niewykorzystane szanse sie mszcza.
Real mogl zakonczyc spor o awans juz w 1szym meczu ale Neur uratowal pogrom. Real tracil minimum bramke 6 na 24 mecze u siebie, a wiec az 75% ze Bayern strzeli gola. Nawet Legia strzelila, a wiec pytanie tylko czy Bayern strzeli druga bramke, bo to ze Real strzeli to nie ma znaczenia, Bayernowi i tak potrzeba 2 goli zeby albo dogrywka albo awans. Szanse jak najbardziej 55 dla Realu vs 45 na Bayern. Kursy 4 na awans Bayernu sa z kosmosu.
P.S. Leme po raz kolejny przelamuje i daje sie przelamac. Juz siodmy DF ????

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Siemka wszystkim, takie pytanko bo walnąłem kuponik na szybko i nie zauważyłem czegoś co mi teraz się rzuciło w oczy, otóż grając takie coś jak na załączniku obstawiłem over 2,5 gola + over 10,5 rożnych zdobytych przez obie drużyny czy postawiłem over 2,5 gola + over 10,5 rożnych zdobytych przez zwycięzce meczu ? Tak to jest jak się coś na szybko składa, a potem zaczyna się nad tym myśleć.

... obojętnie kto wygra jeśli overy zostaną pkryte :cool:

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
No właśnie, dobre pytanie. Przecież to typowe 50/50 plus możliwy remis zjeżdża na 33/33. To już nie lepiej Atletico na kursie 2?

.... a niby Atletico to jest większa pewka niż Bayern?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Uważajcie na dafabet. Kolejny krzak, który dobrze się zapowiadał. Trzymają mi wypłatę od czwartku, tłumacząc się świętami. Dziś proszą mnie o weryfikacje, o dowód i rachunki za media, a mam to wszystko na koncie dawno zweryfikowane, dokonałem nie jednej wpłaty i wypłaty;) Omijajcie szerokim łukiem.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uważajcie na dafabet. Kolejny krzak, który dobrze się zapowiadał. Trzymają mi wypłatę od czwartku, tłumacząc się świętami. Dziś proszą mnie o weryfikacje, o dowód i rachunki za media, a mam to wszystko na koncie dawno zweryfikowane, dokonałem nie jednej wpłaty i wypłaty;) Omijajcie szerokim łukiem.
Ja jak tylko zobaczyłem jakie tam są kursy to nawet się tam nie rejestrowałem

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dafabet krzak, hehehe
Zagraniczny oddział jest ok, firma jest bogata, ale z Polskim naprawdę ciężko się czasem dogadać i wymyślają głupoty prosząc kilka razy o niepotrzebne weryfikacje ;) A to odstrasza od gry.
Nie kusi Was kurs na awans Leicester? ;)

Status
Zamknięty.