>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monaco kurs 2,85
Dortmund znowu gdzies Policja przytrzymała pół godziny, bez podania przyczyny. Ciekawe czy to nie podziała na nich destrukcyjnie.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Nitra - Banska 1 @ 2,10 Nitra w komfortowej sytuacji 1:1 po 2 spotkaniach w Bystrzycy teraz dwa spotkania w Nitrze szansa na ułożenie sobie finału, do tego Bystrzyca nie potrafi grać w leciej hali w Nitrze dostają tutaj oklep regularnie, składy full, atmosfera gorąca, lecimy z tym ????

⛔ nie wierzę nudny mecz pdo kontrolą, g* się dzieje przez 55 minut a w końcówce wpada taki śledzik na remis i na koniec jeszcze obrońcy objechani jak dzieci, urok tego sportu niestety

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monaco kurs 2,85
Dortmund znowu gdzies Policja przytrzymała pół godziny, bez podania przyczyny. Ciekawe czy to nie podziała na nich destrukcyjnie.
3 minuta gol dla Monaco ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LazzVegazz
Jak tam Barca? Beda leciec karteczki?

Holender pozwala na duzo, ale w mojej opinii bardzo dobrze prowadzi zawody.

a jak widze jape Busketsa to mi się nóż otwiera w kieszeni, juz bym mu czerwo dał za to pyskowanie

H 62

hojnuf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
całe szczęscie buki dalej śpią i wystawiają kursy jakby to Monako było dogiem XD który to już raz?

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Sędzia pobłażliwy. Przed chwilą nawet go szturchnął Busquets, ten go wezwał, ale żółtka nie dał
Holender pozwala na duzo, ale w mojej opinii bardzo dobrze prowadzi zawody.
a jak widze jape Busketsa to mi się nóż otwiera w kieszeni, juz bym mu czerwo dał za to pyskowanie
Dzięki, właśnie pod kątem Sergio pytałem :p

Status
Zamknięty.