>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To Szwarc grał dziś mecz życia. Wchodziło mu absolutnie wszystko. Niemożliwe piłki wygrywał.

To też fakt, ale nie od dziś wiadomo, że ten chłopak ma talent, aczkolwiek by wygrać z Bautistą musiał zagrać właśnie tak dobry mecz.

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Grałeś 1 set dla Zaksy i zwycięstwo Skry i teraz kontrujesz poprzez grę na Bełchatów?
Dobrze, że napisałeś, ładnego byka zrobiłem ???? . Zasugerowałem tylko, ja nie kontruje, zostawiam tak jak jest.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba dzis obejrzę Monaco-Dortmund. Ten mecz wydaje mi się po prostu ciekawszy od tego na Camp Nou.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chwilę nie oglądałem Dimitrova... co ona zrobił w 2 secie?

Struff w niczym mu nie ustępuję ;) jakby nie przysnął na początku pierwszego seta to może już by było po meczu.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
O co chodzi z tymi spadkami kursu na Skrę? Ktoś w Zaksie nie gra, że w tej chwili nawet koło 2.50 można znaleźć?
O to, że w dziale siatkówka, nie tylko na tym forum, jakaś grupka ludzi podbijała od kilku dni kurs na Zaksę, pisząc jaka to Skra jest nagle najlepsza w lidze ;) Pytałem nawet kilka godzin temu w tym dziale o to samo co Ty i śmiałem się jak bardzo ludzie są naiwni ;) Ja mimo, że PLS oglądam tak rzadko jak curling, to znam rozkład sił w naszej lidze i zagrałem Zaksę z pewnością o jej wygraną, ale złapałem rano tylko 2,15 ;) Po prostu gramy w czasach, gdzie każdy każdego chce zrobić w jajo, gdzie jest masa fałszywych ludzi i pracowników buka, piszących fajne analizy ;) To już nie 10 lat wstecz, gdzie każdy na tym forum szedł za drugiego w ogień, teraz trzeba się mocno pilnować. Codziennie w typach dnia jedna, lub więcej osób jest wzięta z dupy i pisze fejka, by kilka tysięcy osób się na to nabrało ;) Zaufanie do własnych możliwości i wiedzy nabytej przez wiele lat, to najlepsza droga, nigdy do czyjejś analizy. Co nie zmienia faktu, że zawsze warto zapoznać się ze zdaniem innych, ale trzeba mieć nosa ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
shake7 +6 Punkty
zegee 51

zegee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
O to, że w dziale siatkówka, nie tylko na tym forum, jakaś grupka ludzi podbijała od kilku dni kurs na Zaksę, pisząc jaka to Skra jest nagle najlepsza w lidze ;) Pytałem nawet kilka godzin temu w tym dziale o to samo co Ty i śmiałem się jak bardzo ludzie są naiwni ;) Ja mimo, że PLS oglądam tak rzadko jak curling, to znam rozkład sił w naszej lidze i zagrałem Zaksę z pewnością o jej wygraną, ale złapałem rano tylko 2,15 ;) Po prostu gramy w czasach, gdzie każdy każdego chce zrobić w jajo, gdzie jest masa fałszywych ludzi i pracowników buka, piszących fajne analizy ;) To już nie 10 lat wstecz, gdzie każdy na tym forum szedł za drugiego w ogień, teraz trzeba się mocno pilnować. Codziennie w typach dnia jedna, lub więcej osób jest wzięta z dupy i pisze fejka, by kilka tysięcy osób się na to nabrało ;) Zaufanie do własnych możliwości i wiedzy nabytej przez wiele lat, to najlepsza droga, nigdy do czyjejś analizy. Co nie zmienia faktu, że zawsze warto zapoznać się ze zdaniem innych, ale trzeba mieć nosa ;)

Zgadzam sie w 100%, tez pogralem ZAKSE pre i wygrana w 1 i 2 secie. Jak to mowia - umiesz liczyc, licz na Siebie

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jeszcze przegrają 3-2 i te teorie o kant dupy pójdą :cool::cool:

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Nagle Konar zacznie wyrzucać wszystko w aut, a Wlazły zacznie grać i może pójść wszystko w drugą stronę ???? .

Status
Zamknięty.