>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten koleś dał mi ta pewke co tam podawal na gg, nie zaufałem mu, a tu wchodzi haha ????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co cisniecie z LM? Kusi mnie City over 4,5 korka. Powinni ogarnąć, choć maja zaliczke bramkowa....

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
No Resovia to jest przetragiczna akurat

myślę, że bardziej prawdopodobne 3:0, aczkolwiek na 3:0 to sie w siatówce nie gra ????

-1.5 i będzie luz

A moim zdaniem Rzeszów u siebie powalczy. Wiem, że w tym sezonie osmieszali się nie raz ale ostatnio jakby nieco lepiej ta gra wygląda. Natomiast Modena ten sezon zupełnie bez szału, potencjał zwłaszcza na zagrywce mają ogromny, ale rzadko kiedy są w stanie w pełni go pokazać. Jeśli i tutaj nie wstrzelą się swoją zagrywką, to Resovia nie jest bez szans na pewno.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Monaco bez Falcao, wielka szkoda bo Germain to nie ta półka i bardziej widzę go w roli skrzydłowego.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
czuję bramke w Grudziądzu
over 0.5 @2.10

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radek0090 +1 Punkty (++)
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Sorry, ale to pieprzenie grubasa Drzyzgi o Sokolovie jest dla mnie po prostu komiczne ???? ta gruba świnia ogląda tą siatke od 100 lat i dalej nie ma o niej pojęcia ????
&quot;Sokolov to typowe siła x ramie i drwal&quot; ????
gość kosmicznie trzymający kierunki o mega pewnym nadgarstku ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
17:13 pewnie nie wystarczy żeby seta dociągnąc...

Co Ty płaczesz kolo to ja nie mam pytań ???? za ile zagrałeś? dalej po 5 zł pykasz i płacze tutaj urządzasz, czy chociaż za stówke jakąś? ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dzareq1 +5 Punkty
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lube ładnie połapane po @1,72 w 3 secie przy 22:21 dla Skry :p
a Ty nie pisałeś wczoraj czy w poniedziałek, że już ostatni typ i nie podajesz? ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A moim zdaniem Rzeszów u siebie powalczy. Wiem, że w tym sezonie osmieszali się nie raz ale ostatnio jakby nieco lepiej ta gra wygląda. Natomiast Modena ten sezon zupełnie bez szału, potencjał zwłaszcza na zagrywce mają ogromny, ale rzadko kiedy są w stanie w pełni go pokazać. Jeśli i tutaj nie wstrzelą się swoją zagrywką, to Resovia nie jest bez szans na pewno.

Rzeszów nie powalczy bo nie ma po prostu czym. Schmitt przez cały sezon sie łamie, Schops po kontuzji jest katastrofalny

Dżeszke na atak wstawią? ???? Nie ma ludzi moim zdaniem Rzeszów po prostu i tyle. Atak to mega kluczowa pozycja jest, musi tam być kozak, nie ma drużyny z topu która nie ma kozaka na bombie

przyjmujący Perrin i Rossard to zawodnicy dobrej półki, ale bez jaj żeby ich chociaż porównywać do Ngapetha, czy nawet Petrica

Rzeszów to kmioty w tym sezonie i nic sie tutaj nie zmieni. Potrzebny byłby Schmitt w kosmicznej formie

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a Ty nie pisałeś wczoraj czy w poniedziałek, że już ostatni typ i nie podajesz? ????

Żartem, Ty chyba nie powinieneś się czepiać o takie posty:razz:

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dobra jeszcze Modena -1.5 i Dynamo -1.5 i wejdzie kosmos z LM 100%
a to peffki raczej są