dzięki ????a co sie miało stać? ????
w pierwszym Biełgorod sie nie obudził, potem uruchomili serwis i pozamiatali tak jak mieli pozamiatać
a co sie miało stać? ????
w pierwszym Biełgorod sie nie obudził, potem uruchomili serwis i pozamiatali tak jak mieli pozamiatać
Universitario Popayan - Deportivo Pasto over 3.5 @1.61
Reputa za ten Biełgorod. Początek serio całkiem odmiennie wyglądał aniżeli opisywałeś w analizie. Skończyło się jak przewidywałeś.a co sie miało stać? ????
over 1.5 HT w meczu towarzyskim Stjordals było @1.85 a ja głupi czekałem do @2.00
w Norwegii bardzo często padają bramki w pierwszych 10'
a co sie miało stać? ????
Pisanie analiz pod typ to na forum nagminne, ale żeby analizę meczową robić pod typ to tylko DawidBarca :grin:
Zaksa miała 22:17 w 3 secie i 11:7 w 4. Oglądałem cały mecz i Zaksa była lepsza przez większośc spotkania ale co z tego jak przestoje mieli katastrofalne, do tego Rosjanie trafiali w ważnych momentach zagrywką. Powinno się skończyć 3:1 dla Zaksy a jest 1:3. Ciekawy rewanż się szykuje, ale na tym poziomie tak końcówek grać już nie można