>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu musi wpasc duzo punktow, kazdy chce sie pokazac.
Do tego Amerykanie generalnie wiadomo jakim narodem sa, wiec takie cos bardziej sie im podoba, niz wolne tempo i obrona.
A tak mamy generalnie bieganine raz w jedna, raz w druga strone i wsad lub trojke.
Malo koszykowki ogladam, ale taka gra jest bardziej efektowna i widowiskowa, a z &quot;prawdziwym&quot; meczem ma pewnie niewiele wspolnego :p.
Watpie, zeby kiedykolwiek formula takich widowisk sie zmienila.
Ale ja to wszystko wiem, tylko że dla mnie osobiście to jest parodia koszykówki a nie wielki mecz.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dopiero się zorientowałem, ze mam 3 gości ze Wschodu pogranych na MVP, wiec go go East! :]

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale jednak troche beka jest, jak zawodnik sobie biegnie z pilka, a obok niego stoja zawodnicy z druzyny przeciwnej i maja wyjebane, stoja sobie dalej, nawet nie probuja go powstrzymac ????

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
VP pewnie zaczęło z banem na inferno i wydaje mi się, że stracili tylko bana, bo SK sami tej mapy pewnie by grać nie chcieli i prędzej czy później ta mapa by została wyrzucona. A tak może się jeszcze okazać, że decider będzie na trainie i jeżeli patrzeć tylko ze strony VP to na tej mapie mają największe (nie licząc cbble, którego pewnie pickneli) szanse na wygranie, jak i największe na przegraną ???? Ciekawie się zapowiada.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak nam się wydaję, zresztą kursy też na to wskazują ;)

Idealny scenariusz:

1 mapa SK @1.90
Virtus.Pro @ ?

????

Ja jestem przekonany, że kesza biorą Virtusi. Mam czutkę mocną jak nie wiem co ;p

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorki, jakie mapy juz oficjalnie i kto picknal, bo zapatrzylem sie w ten ASG ????

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorki, jakie mapy juz oficjalnie i kto picknal, bo zapatrzylem sie w ten ASG ????
Póki co znana jest tylko pierwsza mapa - cache, którą prawdopodobnie picknęło SK.
/pomyłka ???? bo teraz jest cbble pokazany na scorebocie ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Dziwnie te kursy się zmieniają, jeszcze chwilę temu było 1.61 na 1 mape dla SK w pre a teraz na live jest 1.83

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lol, jednak nie Cache ???? ???? ???? ???? pierwszy raz widzę jak tło w scorebocie się zmienia kilka minut przed rozpoczęciem meczu ????

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z początku na scorebocie był CACHE, później zmienili na MIRAGE i chwilę temu na CBBLE ????
Oficjalnie: VP - cbble. SK - train. Decider - mirage.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ale to ASG jest nudne. Obejrzałem całą kwartę i mam dość. Serio to jara tych amerykańców? xd

Status
Zamknięty.