>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Podrzuć ktoś proszę linka do meczu gwiazd, takiego z polskim komentarzem i nie z wizji..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słuchajcie , sprawa jest taka :
Kurs na Virtusów aktualnie 1,80. Jak na moje oni to biorą, może nawet 2:0.
Aktualnie mają lepszą pule map, są mistrzami na Nuke i Cobblestone, mają silny Mirage i Train, na cache i overpassie trochę słabiej, ale też potrafią wygrać te mapy. Nie wiadomo jak na inferno. W każdym razie, widzieliście co zrobili na trainie z astralis? Train to przecież dobra mapa tej ekipy, jedna z najlepszych. Na nuke nie istnieli, a Astralis według mnie to absolutna topka na dziś. North Fartownie doczłapali do półfinału, ich forma nie była optymalna a SK męczyli się z nimi na swoim picku. Co z tego, że wygrali Mirage, jak to był po prostu zły wybór North, bo na tej mapie SK od jakiegoś czasu radzi sobie bardzo dobrze. Do tego SK mogą być mniej zgrani, bo jest nowy zawodnik w postaci felpsa. Jak na moje Virtusi to biorą, są w mega formie i pobieram sobie 1,80 z pocałowaniem ręki.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maxti +4 Punkty (racja)
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Virtusi to są ci, którzy ostatnio w jakimś finale dali dupki?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słuchajcie , sprawa jest taka :
Kurs na Virtusów aktualnie 1,80. Jak na moje oni to biorą, może nawet 2:0.

Aktualnie mają lepszą pule map, są mistrzami na Nuke i Cobblestone, mają silny Mirage i Train, na cache i overpassie trochę słabiej, ale też potrafią wygrać te mapy. Nie wiadomo jak na inferno. W każdym razie, widzieliście co zrobili na trainie z astralis? Train to przecież dobra mapa tej ekipy, jedna z najlepszych. Na nuke nie istnieli, a Astralis według mnie to absolutna topka na dziś. North Fartownie doczłapali do półfinału, ich forma nie była optymalna a SK męczyli się z nimi na swoim picku. Co z tego, że wygrali Mirage, jak to był po prostu zły wybór North, bo na tej mapie SK od jakiegoś czasu radzi sobie bardzo dobrze. Do tego SK mogą być mniej zgrani, bo jest nowy zawodnik w postaci felpsa. Jak na moje Virtusi to biorą, są w mega formie i pobieram sobie 1,80 z pocałowaniem ręki.

SK veto Nuke
VP veto Inferno
SK pick Train
VP pick Cobble
SK veto Cache
VP veto Mirage

I decider na Overpassie

Pewnie tak będzie ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tak wygraja ci, którzy lepiej na pistoletowkach ogarniają.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
randomizerr +5 Punkty (:D:D)
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu ktoś w ogóle ogląda ASG czy tylko sporty na kompie? ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hah, jednak nie. Cache 1 mapa ????

SK 1 mapa @1.90 bet365

Bo jak na moje to pick SK :eek:

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A dla mnie calkiem spoko, 0 obrony, akcja za akcje i albo trojki, albo wsady ????.
Pod publike to jest, pamietaj.

Kabaret dla mnie, powinno zmienić formułę tego meczu jeśli tak to można nazwać. Bo to nie jest koszykówka tylko... W sumie nawet nie wiem co.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Super. Ciekawe tylko, czy SK wybrali Cache, czy Virtusi, bo widzieli , że SK średnio sobie na nim radzą. Podejrzewam, żę to jednak pick SK no i mogą być niemile zaskoczeni. Virtusi na Nuke dostali bana zapewne, więc będą brali bardziej Cobble niż Traina chyba, chociaż może wyskoczą z jakimś inferno. Ciekawie tu będzie, szkoda, że muszę iść spac ;p
Artorrotoroo - VP biorą Cache, zobaczysz :p

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Super. Ciekawe tylko, czy SK wybrali Cache, czy Virtusi, bo widzieli , że SK średnio sobie na nim radzą. Podejrzewam, żę to jednak pick SK no i mogą być niemile zaskoczeni. Virtusi na Nuke dostali bana zapewne, więc będą brali bardziej Cobble niż Traina chyba, chociaż może wyskoczą z jakimś inferno. Ciekawie tu będzie, szkoda, że muszę iść spac ;p

Na pewno SK, kursy już pospadały na 1 i 2 mapę, odpowiednio na SK i VP :p też miałem iść spać ale chyba zostanę :razz:

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Jak te maskotki tańcowały to zna ktoś nutkę co była po Onyx - Slam ???? ?
EDIT: dziękóweczka nnjl ;)

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kabaret dla mnie, powinno zmienić formułę tego meczu jeśli tak to można nazwać. Bo to nie jest koszykówka tylko... W sumie nawet nie wiem co.

Tu musi wpasc duzo punktow, kazdy chce sie pokazac.
Do tego Amerykanie generalnie wiadomo jakim narodem sa, wiec takie cos bardziej sie im podoba, niz wolne tempo i obrona.
A tak mamy generalnie bieganine raz w jedna, raz w druga strone i wsad lub trojke.
Malo koszykowki ogladam, ale taka gra jest bardziej efektowna i widowiskowa, a z &quot;prawdziwym&quot; meczem ma pewnie niewiele wspolnego :p.
Watpie, zeby kiedykolwiek formula takich widowisk sie zmienila.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno SK, kursy już pospadały na 1 i 2 mapę, odpowiednio na SK i VP :p też miałem iść spać ale chyba zostanę :razz:

Ja wstaje o 5:30 kurde, cos pospać trzeba ????

Status
Zamknięty.