>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
zakład na 2:0 w setach podczas kreczu w stanie 1:1 (dolgo) rozumiem, że przegrany a nie za 1,0?
zależy gdzie, w bet365 zwrot
ktoś tu ostatnio łapał powroty w 2 poł kosz w Brazylii, dzisiaj znowu się na to zanosi, Pinheiros połapane w przerwie po @5, to chyba jakaś reguła w tej lidze

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie w takim przypadku powinna byc wtopa. Gdyby skreczowal w 2 secie to wtedy zwrot. Przeciez to, ze skreczowal w 3 secie i tak nie powoduje, ze w tym meczu &quot;mógłby&quot; jeszcze paść wynik 2-0. Niczego to nie zmienia. No ale życzę Ci zwrotu oczywiście.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dla mnie w takim przypadku powinna byc wtopa. Gdyby skreczowal w 2 secie to wtedy zwrot. Przeciez to, ze skreczowal w 3 secie i tak nie powoduje, ze w tym meczu &quot;mógłby&quot; jeszcze paść wynik 2-0. Niczego to nie zmienia. No ale życzę Ci zwrotu oczywiście.

oczywiście jestem takiego samego zdania i z tym się liczę - to jedyna tak na prawdę logiczna opcja ;-)

ale jeśli można odzyskać hajs to czemu nie ;)

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oczywiście jestem takiego samego zdania i z tym się liczę - to jedyna tak na prawdę logiczna opcja ;-)
ale jeśli można odzyskać hajs to czemu nie ;)
Prawda taka, że zawsze jesteśmy z bukiem na przegranej pozycji. Tu kolega raczykk chyba postawił wczoraj w 87 na bramkę w meczu Szachtar - Celta po kursie 5. A ci mu w nocy piszą, że kurs był nieprawidłowy i rozliczą mu po kursie 1,2.
Co ta publiczność brazylijska tak buczy jak na stadionie. Zrównują się z publicznością Davis Cupu i RO.

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawda taka, że zawsze jesteśmy z bukiem na przegranej pozycji. Tu kolega raczykk chyba postawił wczoraj w 87 na bramkę w meczu Szachtar - Celta po kursie 5. A ci mu w nocy piszą, że kurs był nieprawidłowy i rozliczą mu po kursie 1,2.

Co ta publiczność brazylijska tak buczy jak na stadionie. Zrównują się z publicznością Davis Cupu i RO.

No i nic nie mozna z tym zrobic ????

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów

Popieram, sytuacja podparta screenami, zero ruszenia. Dramat ten całoroczny.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Popieram, sytuacja podparta screenami, zero ruszenia. Dramat ten całoroczny.
bet365 hehe, kiedyś miałem podobną sytuację - grałem itf jakiś (zakład na brejki) ładnie się obłowiłem - wyszedłem zadowolony, wracam a na koncie saldo na minusie i informacja, że zakłady zostały rozliczone po kursie 1,2 a nie np. 2,8 - a że kilka zakładów było nietrafionych to suma sumarum wszystko wyszło na minus.
Jedyne co osiągnałem na live to pozbycie się minusa na saldzie gracza :/

ziomek2000 101

ziomek2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
W betsson nie raz miałem sytuacje 1:1 w setach pograne dw 2-0 na zawodnika i krecz. I zwrot na konto ;)

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pierwszy set tylko chodzi mi czy mimo kreczu jak rozegrali te dwa sety to one się wliczają czy mogę liczyć na zwrot

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Monteneiro 3,2@ unibet lekko podejrzewam ze mlody ruud nie poradzi sobie z publika, choc bardzo dobrze jak na razie serwuje

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten Ruud to chyba tylko może przegrać, gdy go publiczność wytrąci z równowagi, bo sportowo to zjada tego gospodarza.

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podajcie jakis dobry link do indiany BTW pograłem Indiane Toronto i Bulls

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Florida Panthers All in
Za dużego mam dziś pecha, żeby odrobić ten dzień.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tiago Monteiro wygra 2 seta
kurs: 1,95
różnice w kursach między giełdą a całorocznym na korzyść typu