>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozdro dla Valentine!! 100 -&gt; 1400 mała zmiana na taśmie a cieszy ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Pozdro dla Valentine!! 100 -&gt; 1400 mała zmiana na taśmie a cieszy ????

Graty ????
Szczerze przyznam że jestem mega zawiedziony akurat tym typem (las Palmas - sociedad) oglądałem mecz i to był mega niefart że nie weszło. Ale gratuluję i oby tak dalej ????
Ja większość tych taśm rozbijam sobie też na mniejsze Ako po 3-4 więc też zarobiłem swoje, ale mimo wszystko jak taka taśma wejdzie to banan na twarzy dużo większy ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
emilplayp +8 Punkty
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dolgopolov ewidentnie nie ma sily , dlatego zlał Buste w tie breaku

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Ale to rozegrał Dolgo od stanu 5-6 i 30:40. Szacunek dla niego.
Busta 2. set ⛔
Można jakoś zrobić, żeby nie widzieć postów niektórych użytkowników?

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwny ten mecz Ukraińca z Hiszpanem. Najpierw łamie Bustę, żeby chwilę później się samemu złamać z dwoma podwójnymi z rzędu. Nasstępnie Busta meczowe przy serwisie Ukraińca i dupa i łatwy TB dla Dolgo

master. 1K

master.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czaniec
Zastanawiam się nad deblem Busty. W Buenos Aires przed meczem z Dolgo odpuścił i nie grali, czy w Rio też tak zrobi? Nie wiem. Jak wygra to będzie się chciał zregenerować przed SF niby, ale zaś debel tyle nie wymaga. Jak zagra to i tak myślami raczej przy półfinale będzie, więc można spróbować na Murraya i Soaresa. Tenisowo są lepsi, Soares u siebie, a 1,5 można złapać. Proponuję raczej buka gdzie krecz = lose.

A miałem się pakować w Busta/Cuevas, świetny kurs. No, ale jak gra 3 setowy mecz i za chwile ma grać debla to w takim razie odpada. Myśle, że wgl nie wyjdzie na kort w deblu

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
A miałem się pakować w Busta/Cuevas, świetny kurs. No, ale jak gra 3 setowy mecz i za chwile ma grać debla to w takim razie odpada. Myśle, że wgl nie wyjdzie na kort w deblu
Nie tak za chwilę, bo sam ustali godzinę rozpoczęcia meczu ????
Jak odpadnie tutaj to debla pewnie zagra.
over 3,5 HT @ 2,37
Bach ✅

babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Teatr to chyba najlepsze określenie opisujące tenis jako dyscyplinę. Oglądam spotkanie Dolgopolova i tylko się utwierdzam w tym przekonaniu. Każdy kto ogląda i szukałby w tym spotkaniu jakiegoś rynku dla siebie &quot;powinien&quot; wybrać zwycięstwo C. Bust&#39;y w II secie. Typ oczywiście w plecy, a bukmacher + zawodnicy liczą $$. Giełda jednak to giełda, polecam zerknąć tym zorientowanym o co w niej chodzi, nieprzypadkowe wpłaty, nieprzypadkowy wynik. Betfair przyjęło już 3,3 mln $ w tym spotkaniu- jest się na czym uczyć i wyciągać wnioski.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haha krecz.
Tym bardziej nieprzypadkowe wydaje się to zwycięstwo w drugim secie

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz nosa Valentine, kiedyś też grałem taśmy, ale właśnie przez takie mecze brakło mi siły, dzisiaj mi ja dodales. Zbyt bardzo jestem teraz na bombie, żeby jakieś reputy w dodatku mobilnie

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no to jakis zart... a moglem zamknac Dolgo z 50% zyskiem

Status
Zamknięty.