>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak macie zamiar obwiniać kogoś za zły typ to obstawiajcie sami, trochę ogaru panowie..

Tu nie ma ogaru , tu wszyscy mają spięte dupy na maxa

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
Czy nie uważacie ze powinna być również na tym forum możliwość odejmowania reputy? ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
puci85 +1 Punkty
minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Czy nie uważacie ze powinna być również na tym forum możliwość odejmowania reputy? ????

Uważam, że reputa to tylko taki bajer żeby można było sobie łaskotać swoje własne ego, albo jak to się mówi, powiększyć e-penisa, ja nawet na to nie patrze, bo jak od kogoś biore typy to po prostu zapamiętuje nick i wiem, że ten ktoś ma pojęcie

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
Jak macie zamiar obwiniać kogoś za zły typ to obstawiajcie sami, trochę ogaru panowie..
Dlatego uwazam ze wystarczy podac typ bez zbednch komentarzy typu &quot;all in&quot; &quot;ladowac&quot;.
Bo taki delikwent zagra za 5zl typ a innym pisze &quot;ladowac&quot; ????

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan

Nie, ponieważ tu są tacy ludzie że po jednym nietrafionym typie minusowali by kogoś przez miesiąc,

majsti +5 Punkty (overek live)
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ankieta co kwartał na najgorszych użytkowników pod względem zachowania i cwaniakowania ;)

Nie ma takiego &quot;specjalisty&quot;, który nigdy się nie myli, po prostu nie ma. Ale zły typ nie jest powodem do robienia z kogoś kupy gów**, bo przegrałeś 5 czy 500zł.

Szanujmy się wzajemnie ludzie ;)

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego uwazam ze wystarczy podac typ bez zbednch komentarzy typu &quot;all in&quot; &quot;ladowac&quot;.
Bym Ci kazał wejść w ogień też byś wlazł?
Nie jestem ekspertem o koszykówki zwłaszcza skośnej to wy mnie nim nazwaliście.
Oceniłem mecz na podstawie pierwszej i połowy drugiej kwarty , zrobiłem to źle przyznaje się no i jest jak jest. Nie ma co rozpamiętywać.
Tomek zrobił to lepiej i będzie na plusie a ja na minusie i tyle. Z tym że napisałem że się nie zna to było zwykłe droczenie się bo jak obserwuje jego posty pojęcie ma i to duże o koszykówce.
Pozdro

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nikogo nie obwiniam, gram na własną odpowiedzialność, tylko denerwuje takie pewne mówienie, że się nic nie zmieni i to jeszcze w np. Koreańskiej koszykówce. Z nikogo nie chce robić czego brzydkiego. Pozdro

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
HK Pegasus v BC Glory
under 6.5
1.61 Bet365
Lekko gram bo nie lubię underów ale ten może wejść ^^

lhn +2 Punkty
F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odra Opole jaka ustawka. Az zaluje ze nie pograłem

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
ok ja rozumie ze kazdy moze sie mylic i myli sie ale po co kozaczyc i cwaniakowac i robic w kolo siebie pelno szumu jakby nie wiadomo kim by sie tutaj bylo.

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
Ja nikogo nie obwiniam, gram na własną odpowiedzialność, tylko denerwuje takie pewne mówienie, że się nic nie zmieni i to jeszcze w np. Koreańskiej koszykówce. Z nikogo nie chce robić czego brzydkiego. Pozdro

Dokladnie o to mi wlasnie chodzi.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
ok ja rozumie ze kazdy moze sie mylic i myli sie ale po co kozaczyc i cwaniakowac i robic w kolo siebie pelno szumu jakby nie wiadomo kim by sie tutaj bylo.

Tak własnie i to jest szacunek.

mag-60025 26

mag-60025

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze Stolicy
Hahaha i Samara w kosza wlasnie przegrywa 1 punktem - ma pilke i 8 sekund ale ja teraz juz bym umieral ze stresu, bo duza kasa poszla a tak to 90% zysku siedzi.
ZAMYKANIE rzadzi!! ????

edit. i przegrali. Jaka jest cienka granica pomiedzy duza kasa a wkurwem po wtopie.
to fakt już nie raz przez pazerność przegrałem jednym lub dwoma pkt , a już miałem zamykać ale chciałem sie połaszczyć na drobne i taki wkurw że głowa mała . Wczoraj choćby Eyserić 2 set 6:5 i 30;0 , i jak się skończyło (po za tym że to był ewidentny handel Eserica) ,Lamasine wyciągnał i wygrał tego seta

Status
Zamknięty.