dawid92
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
LG Sakers win @1,68 Uni
Marne @1,38 już zostało jak ktoś chce to ładować tu się nic nie zmieni już
LG Sakers win @1,68 Uni
Nerwowo ale weszło, dzięki a swoją drogą to 11 chyba gem świetne wymiany szływygrał ale nerwowo było
bo dość duży bet :grin:
Nie ładujcie,mecz ciągle 50/50.Marne @1,38 już zostało jak ktoś chce to ładować tu się nic nie zmieni już
Na urwanie seta przyzwoity kurs i powinny tego dokonać.Do znawców siatkówki. Dlaczego kurs na Cannes w meczu z Budowlanymi jest tak duzy? 5.50 to nie przesada? I 1.90 na urwanie seta![]()
Nie ładujcie,mecz ciągle 50/50.
Dlaczego ma się nic nie zmienic ?
wejdź na live chat tam podsyłasz i ci od razu w minute zweryfikuje kontoi to wystarczy, żeby móc wypłacać?
A gdzie to wysłać bo nie mogę znaleść?
Nie znasz się... Jak mówię że nic się nie zmieni to się nie zmieni.
zaraz poleci reputa, ale powiedz mi co im mam napisac bo z angielskim słabo u mnie
Powiem wam, ze odkad nauczylem sie zamykac zaklady, czasami z mala strata (jak mecz nie idzie po mysli, jak np. Barca wczoraj) czy jak idzie po mysli, ale czlowiek boi sie, ze moze byc jakis blowout (mialem Samara 2 w kosza na zywo i zamknalem z 90% zyskiem - prowadza 6 punktami na 2 minuty przed koncem, ale mi juz to wisi) - to jestem na sporym plusie.
Malymi lyzeczkami...
edit haha i juz 79-81, 2 osobiste i szansa na remis... a ja zamknalem i mam to w dupie ????