>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Monaco ktoś oglądał? Bo zostało mi w małym ako i nie wiem czy zostawiać czy zamykać?

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Hahaha przeglądam sobie wyniki i Niang gol, Gabbiadini gol nawet Ranocchia asysta ???? ale ta Premier League musi byc przeciętna jak taki szrot ściągnięty z Włoch tam błyszczy ????

#bez napinki

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak Mourinho i Guardioli.
Takie gadanie do niczego nie proawdzi... Jeden sobie radzi lepiej tutaj drugi zaś gdzieś indziej.
No tak bo trener przecież nie ma znaczenia, nie? No, a Mourinho to akurat wcale 2x majstra nie zdobył ale gimnazjum nie pamięta ????

szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
No tak bo trener przecież nie ma znaczenia, nie? No, a Mourinho to akurat wcale 2x majstra nie zdobył ale gimnazjum nie pamięta ????
Po co takie kretyńskie teksty o gimnazjum?
Ja mówie o teraz. Tak samo moge stwierdzić że Klopp kilka lat do tyłu by wygrał Premier League. Tego nie wiesz. Mówie o dzis.

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Monaco mistrz! Niech utrą nosa tym dziadom z Paryża
Nigdy nie będzie lepszego mistrza jak Montpellier i właściciel król śmieci - odpadów. I ten pamiętny mecz Marsylia - Montpellier jak OM oddało go, aby tylko Paryż nie zdobył mistrza. Piękne czasy :cool:

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po co takie kretyńskie teksty o gimnazjum?
Ja mówie o teraz. Tak samo moge stwierdzić że Klopp kilka lat do tyłu by wygrał Premier League. Tego nie wiesz. Mówie o dzis.

Tylko, że to jest 1 sezon Kloppa w PL, weź przeczytaj wszystko od początku chyba jasno napisałem, że PL zweryfikowała jego umiejętności. Conte też pierwszy sezon, a idzie po majstra jak z Juve. Naucz się jeszcze czytać ze zrozumieniem.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Nigdy nie będzie lepszego mistrza jak Montpellier i właściciel król śmieci - odpadów. I ten pamiętny mecz Marsylia - Montpellier jak OM oddało go, aby tylko Paryż nie zdobył mistrza. Piękne czasy :cool:

Nie pamiętam jak doszli do tego mistrza aczkolwiek sam ich sensacyjny tytul juz tak ????

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Co tam u Ciebie dzieciaku? Coś ostatnio nie wyśmiewasz w działach, że Ci &quot;polaczki&quot; kursy podbijaja ???? Już nie jesteś taki pewny siebie?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pcsx4 +1 Punkty
Status
Zamknięty.