>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlatego właśnie 95% tego forum jest na minusie ????

Nie tylko dlatego. To wątek do głębszych przemyśleń, ale zdecydowana większość gra zakłady ludzi z reputką, nie mając pojęcia jaką dyscyplinę stawiają ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak narazie to Rafa spięty bardziej wyszedł. Takie wrażenie odnoszę.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie tylko tenisem człowiek żyje. Dziś bramka Sociedad niczym lokomotywy Wawo. Pewka myljon procent

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Nie tylko dlatego. To wątek do głębszych przemyśleń, ale zdecydowana większość gra zakłady ludzi z reputką, nie mając pojęcia jaką dyscyplinę stawiają
Ja powiem szczerze,że kiedyś zastanawiałem się skąd u ludzi co mają po załóżmy 100 postów po znacznej liczbie reputacji. Dość aktywnie śledzę z braku czasu mniej piszę w dziale o Premier League i większości nie widziałem... ludzie dają często reputację bo ktoś trafił over 2.5 bramki a bramka pokrywająca wpadała w doliczonym czasie gry :p
Nie neguje nikogo, sam nie jestem wybitny i ciągle minus. Jednak ja gram za groszowe stawki i nie żyje tym ani z tego. Takie hobby... jedni lubią łowić ryby a ja podnieść sobie emocję przy oglądaniu meczu.
Patrz przykład Wawo 600 postów drugie tyle reputacji a jak czytam te jego lokomtywy to dziś nawet zapałkami nie napaliłbym w piecu.
Wawo - poleca Francję! Gramy Norwegię?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
darkadi +2 Punkty (Sama prawda. Sam gram for fun za kilka dyszek, czasem odpalę na jakiś większy singiel stówkę lub dwie, ale to dla mnie zajawka, a nie uzależnienie)
Status
Zamknięty.